Τα οφέλη της Ηλεκτροκίνησης!

Για μία πόλη πράσινη, που δεν επιβαρύνει τον πλανήτη!

Η αναζήτηση βιώσιμων λύσεων για τις δημόσιες υποδομές, οδηγεί τους Δήμους και τις Περιφέρειες σε μία νέα εποχή. Για αυτό και εμείς, προσπαθούμε να προσφέρουμε συνεχώς νέες και αποτελεσματικές λύσεις που σέβονται το περιβάλλον, προωθώντας την αειφόρα και την βιώσιμη ανάπτυξη. Τα 100% ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι η πρότασή μας κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, καθώς λειτουργούν χωρίς εκπομπές καυσαερίων και ρύπων, με μηδενική επιβάρυνση στον αέρα που αναπνέουμε. Επιπλέον, είναι αποδοτικότερα στη χρήση, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, τα κόστη λειτουργίας και συντήρησης σε σχέση με τα παραδοσιακά οχήματα.

Οι νέες καινοτομίες στην τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης, έχουν καταστήσει δυνατή την αντικατάσταση των παραδοσιακών οχημάτων και μηχανημάτων, με βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις.

Συνεπώς, η επιλογή μας να συνεργαζόμαστε με εταιρείες που προμηθεύουν αμιγώς ηλεκτροκίνητα μηχανήματα είναι ένα αναγκαίο βήμα που οδηγεί προς την προαγωγή της αειφόριας. Σημαντικά οφέλη της ηλεκτροκίνησης είναι ο εκμηδενισμός των αέριων ρύπων και η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία των μηχανημάτων κατά την εργασία.

Έτσι καθίστανται ιδανικά για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού και συντήρησης σε αστικά κέντρα. Με τη χρήση αυτών των σύγχρονων μέσων, οι Δήμοι, οι Περιφέρειες καθώς και οι εργολάβοι είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν όλες τις εργασίες τους με αποδοτικό, βιώσιμο και περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο. Για αυτό και εμείς στη Noulikas Urban, προσθέτουμε συνεχώς στη γκάμα μας νέες ηλεκτροκίνητες επιλογές!

Μερικά από τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης είναι τα παρακάτω:


Μηδενικές εκπομπές ρύπων
Προστατεύουν το περιβάλλον συνεισφέροντας στην βελτίωση της ποιότητας του αέρα και μειώνοντας την ρύπανση, για ένα βιώσιμο και πράσινο μέλλον.

Αθόρυβη λειτουργία
Η αθόρυβη λειτουργία τους, επιτρέπει την εργασία στα κέντρα των πόλεων και σε αστικές περιοχές, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μειώνοντας την ηχορύπανση.

Χαμηλό κόστος συντήρησης
Δεν απαιτούν αλλαγές λαδιών, φίλτρων αέρα ή συντήρηση του κινητήρα εσωτερικής καύσης και έτσι μειώνεται το κόστος συντήρησης.

Χαμηλό κόστος λειτουργίας
Η ηλεκτρική ενέργεια έχει χαμηλότερη τιμή από τα καύσιμα πετρελαίου ή βενζίνης και έτσι η χρήση των ηλεκτρικών μηχανημάτων είναι λιγότερο κοστοβόρα.

Προγράμματα επιχορήγησης Δήμων
Συμμετοχή σε προγράμματα χρηματοδότησης 100% ηλεκτρικών οχημάτων έργου, όπως σάρωθρα, φορτωτές και οχήματα πολλαπλών χρήσεων.

Μάθετε περισσότερα για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της Noulikas Urban, στην 6η Διεθνή Έκθεση Verde.tec 2024, που θα πραγματοποιηθεί στις 29-31 Μαρτίου, στο MEC Παιανίας.