Ηλεκτροκίνηση: Προγράμματα επιχορήγησης Δήμων [5/5]

Αναμφισβήτητα η ηλεκτροκίνηση αποτελεί το μέλλον της αυτοκίνησης. Για αυτό και τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι επιλέγουν να στραφούν προς αυτή, τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασικό μέρος του σχεδίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στοχεύοντας την επόμενη δεκαετία την μείωση κατά 55% των εκπομπών CO2, σε σχέση με τα επίπεδα του 1990. Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, ολοένα και περισσότερες επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις προγραμμάτων που αφορούν Δήμους ανακοινώνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό κράτος, με σκοπό να προωθηθεί ακόμα περισσότερο η πράσινη μετακίνηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μέσω του οποίου Δήμοι από όλη την χώρα προμηθεύτηκαν από τη Nouikas Urban ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Καθώς οι ανάγκες των αστικών περιοχών για καθαριότητα, πολιτική προστασία και εκτέλεση διαφόρων εργασιών πολλαπλασιάζονται, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες, επιλέγουν να συμμετέχουν σε προγράμματα χρηματοδότησης 100% ηλεκτρικών οχημάτων έργου. Με αυτόν τον τρόπο, προμηθεύονται ηλεκτροκίνητα μηχανήματα όπως τα σάρωθρα, τους φορτωτές και τα οχήματα πολλαπλών χρήσεων της γκάμας της Noulikas Urban, φροντίζοντας για την εκτέλεση όλων των εργασιών, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των πολιτών, χωρίς να ξοδέψουν χρήματα.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα προγράμματα που αναμένονται να ανακοινωθούν, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter της Noulikas Urban.

Ηλεκτρικός Εκσκαφέας

Ηλεκτρικό αυτόνομο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης

Ηλεκτρικό Αναρροφητικό Σάρωθρο