Συμμετοχή της Noulikas Urban στην έκθεση Verde Tec 2024

Η 6η Διεθνής Έκθεση Verde Tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος είναι γεγονός!

Η Noulikas Urban σας καλεί στην Verde Tec 2024 που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, από τις 29 έως και τις 31 Μαρτίου. Επισκεφθείτε το περίπτερό μας, με αριθμό C5, και ελάτε να γνωρίσετε εμάς και τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα προϊόντα μας, καθώς και να έρθετε λίγο πιο κοντά στον κόσμο της ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ.

Από το 2017 και μετά, η Verde Tec αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό στην κυκλική οικονομία και στοχεύει στην ανάδειξη και την προώθηση νέων τεχνολογιών, φιλικών προς το περιβάλλον.

Με πάνω από 100 εκθέτες, που η δραστηριότητα τους συμπεριλαμβάνει τομείς όπως οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η Διαχείριση Φυσικών Πόρων, τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, η Πράσινη Βιομηχανία, η Ηλεκτροκίνηση κ.α., η έκθεση Verde Tec πρόκειται για ένα σημείο συνάντησης ιδεών και ανταλλαγής καινοτομιών, μεταξύ επιχειρήσεων, Δημόσιων Φορέων και ιδιωτών, που στοχεύουν στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, στην Noulikas Urban, εργαζόμαστε πάνω στο να βρίσκουμε καινοτόμες λύσεις που εξυπηρετούν τους πελάτες μας και μπορούν να βελτιώσουν την ζωή των πολιτών. Καθώς οι ανάγκες για βιωσιμότητα, πολιτική προστασία και καθαριότητα των Δήμων και των Περιφερειών αυξάνονται, προστίθενται στο αντικείμενο μας όλο και περισσότεροι τομείς δράσεις που μπορούν να συμβάλλουν στην ευημερία του συνόλου.

Έτσι, θεωρούμε πως η παρουσία μας στην Verde Tec είναι απαραίτητη, καθώς ως πρεσβευτές της ηλεκτροκίνησης και της εξοικονόμησης, μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο κοινό τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα προϊόντα μας. Ο πλανήτης μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, για αυτό και εμείς προσθέτουμε συνεχώς ολοένα και περισσότερα ηλεκτροκίνητα οχήματα στη γκάμα μας, στοχεύοντας σε ένα βιώσιμο και «πράσινο» μέλλον.