ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ

ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΦΟΡΤΩΤΕΣ

ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΦΟΡΤΩΤΕΣ

Αποδοτικά και ευέλικτα μηχανήματα. Καλύπτουν μία ευρεία γκάμα εργασιών και προσφέρουν υψηλή απόδοση και οικονομική λειτουργία. Με τον ισχυρό κινητήρα που πληροί τις πρόσφατες προδιαγραφές εκπομπών, και τα προηγμένα υδραυλικά συστήματα που διαθέτουν, εξασφαλίζουν την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου και την αποτελεσματική εκτέλεση των διάφορων εργασιών.

ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ

ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ

Μια ευρεία γκάμα που συνδυάζει την ταχύτητα των φορτωτών με την περιστροφή ενός εκσκαφέα. Θέτουν νέα πρότυπα στην κατηγορία των χωματουργικών καθώς διαθέτουν μια πληθώρα χαρακτηριστικών που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις, χαμηλές εκπομπές ρύπων, ευελιξία και εύκολο χειρισμό. Αναλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών και αντιπροσωπεύουν την κορυφαία τεχνολογία στον κλάδο.

ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ

Χαρακτηρίζονται από ένα ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων, καθώς μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα εργοτάξια. Κάθε υποκατηγορία φορτωτών, πολυλειτουργικοί, ταλάντευσης, τηλεσκοπικοί, αρθρωτοί και τροχοφόροι, διακρίνεται για διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως η αυξημένη παραγωγικότητα, η σταθερότητα, ο περιστρεφόμενος εξοπλισμός, η παράλληλη ανύψωση και η τετρακίνηση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου για απαιτητικές εργασίες με απόλυτη ασφάλεια.

ΤELEHANDLER

ΤELEHANDLER

Τα ευέλικτα συμπαγές Telehandler χαρακτηρίζονται από το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο που διαθέτουν ενώ είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν ευκολία στη φόρτωση και ευελιξία στην κίνηση. Σκάβουν, σκαλίζουν και ανυψώνουν υλικά με άνεση, ενώ διατηρούν παράλληλα μια σταθερή βάση κατά τις διαδικασίες φόρτωσης, στοίβαξης και μεταφοράς, ακόμα και στους πιο στενούς χώρους.

Τροχοφόροι Εκσκαφείς

Τροχοφόροι Εκσκαφείς

Ευέλικτοι, λειτουργικοί στο εργοτάξιο και εύχρηστοι, οι τροχοφόροι εκσκαφείς της γκάμας της Noulikas Urban, διακρίνονται για τον σχεδιασμό, την κινητικότητα και την ευελιξία τους. Ακόμη διαθέτουν μεγάλη ανυψωτική δύναμη, είναι σταθεροί, ενώ είναι ιδανικοί για αστικά περιβάλλοντα ή οικισμούς.

ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ

ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ

Οδοστρωτήρες που μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε δουλειά ενός εργοταξίου εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η ομοιόμορφη απόδοση συμπίεσης και η υψηλής ποιότητας επιφάνεια της ασφάλτου. Κατασκευασμένοι από εξαρτήματα βαρέως τύπου, είναι σχεδιασμένοι να αντέχουν στις πιο απαιτητικές εργασίες, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα.

DUMPERS

DUMPERS

Στιβαρά μηχανήματα, σχεδιασμένα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε τύπου εργοταξίου και εργασίας. Είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία τεχνολογία κινητήρων και προσφέρουν παραγωγικότητα ενώ εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στον χρήστη. Η μεγάλη γκάμα των επιλογών συμπεριλαμβάνει προτάσεις όπως ο ανατρεπόμενος εκσκαφέας, που διατίθεται με τροχούς ή ερπύστριες

ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ

ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ

Τα μηχανήματα εκσκαφής κοιμητηρίων, περιλαμβάνουν τους χειροκίνητους εκσκαφείς, που είναι ιδανικοί για χρήση σε περιορισμένους χώρους, και τους κινητούς εκσκαφείς που είναι και αυτοκινούμενοι. Είναι ιδιαίτατα φιλικοί προς τον χρήστη, καθώς το χειριστήριο τους επιτρέπει τον χειρισμό όλων των υδραυλικών λειτουργιών του εκσκαφέα διαισθητικά.

LIGHT EQUIPMENT

LIGHT EQUIPMENT

Σημαντική προσθήκη στην κατασκευή, την ανοικοδόμηση και την συντήρηση είναι και τα μηχανήματα ελαφρύ εξοπλισμού, που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Η Noulikas Urban διαθέτει στην γκάμα της προϊόντα εξοπλισμού που συμπληρώνουν τα χωματουργικά μηχανήματα και διευκολύνουν τους χειριστές στην ολοκλήρωση κάθε έργου.
Με τον ελαφρύ εξοπλισμό της γκάμας μας, κάθε εργασία, ακόμα και αυτή στους πιο στενούς χώρους που δεν μπορούν να εισέλθουν αυτοκινούμενα οχήματα, μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ακόμα, με την προσθήκη των πύργων φωτισμού επεκτείνεται ο χρόνος εργασίας, επιταχύνοντας τη διάρκεια υλοποίησης του κάθε
έργου.