Κατηγορίες προϊόντων

OXP

Τα οχήματα πολλαπλών χρήσεων Multihog είναι σχεδιασμένα για να εκτελέσουν αμέτρητες διαφορετικές εργασίες και να εξασφαλίσουν την χρήση του οχήματος και τις 365 ημέρες του έτους. Δεκάδες διαφορετικές εξαρτήσεις τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα στο εμπρός και πίσω τμήμα του οχήματος.

Η αληθινή επανάσταση στον καθαρισμό των πόλεων. Ο οδοκαθαρισμός σε αστικές περιοχές διαφέρει ανάλογα με τις υποδομές τους όπως δρόμοι, πλατείες, λαϊκές αγορές, βιομηχανικές περιοχές και την εποχή του έτους, όπου παρατηρούνται η καλοκαιρινή σκόνη, τα φύλλα του φθινοπώρου και οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός του χειμώνα. Μια μεγάλη γκάμα από Σάρωθρα θα καλύψει όλες τις ανάγκες οδοκαθαρισμού.

Sarothra
xwmatourgika

Η ποιότητα κατασκευής, η υψηλή αποδοτικότητα και η ασφάλεια κατά την εργασία, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τα οποία περιγράφουν τα χωματουργικά μηχανήματα της Noulikas Urban. Άνετα, αξιόπιστα και ανθεκτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολυλειτουργικά μηχανήματα και να προσαρμοστούν σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, χάρη στη μεγάλη γκάμα του προαιρετικού τους εξοπλισμού.

Λεπίδες εκχιονισμού και αλατοδιανομείς όλων των μεγεθών και χρήσεων για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας. Η γκάμα καλύπτει από μεγάλα φορτηγά για επαρχιακούς δρόμους και αυτκινητόδρομους μέχρι ημιφορτηγά (pickup) για τους στενούς δρόμους των πόλεων.

ekxionistikos-exoplismos
diaxeirish-prasinou.jpg

Τηλεσκοπικοί βραχίονες με διάφορες κεφαλές, κλαδοθρυματιστές διαφόρων μεγεθών, φρέζες απομάκρυνσης κορμών αλλά και εργαλεία απομάκρυνσης αγριόχορτων συνθέτουν μία πλήρη γκάμα προϊόντων για την διαχείριση και περιποίηση του πράσινου σε αστικές περιοχής, σε επαρχιακές οδούς και αυτοκινητόδρομους.

Εδώ και πολλά χρόνια η Comet (CO.ME.T. Officine) αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, έχοντας πάντα ως γνώμονα τρία βασικά χαρακτηριστικά τα οποία έχουν ενσωματωθεί στη φιλοσοφία της εταιρείας και των προϊόντων Comet: άνεση, ασφάλεια και αξιοπιστία κατά τη χρήση.

Kalathofora
exoplismos-kathariothtas

Σάρωθρα πεζού χειριστή, αναρροφητικά χειραμαξίδια και κάδοι καθώς και μεγαλύτερα συστήματα οδοκαθαρισμού συνιστούν τα απαραίτητα εργαλεία για την διατήρηση της καθαριότητας στις αστικές και βιομηχανικές περιοχές.

Αυτόνομα πυροσβεστικά συστήματα διαφόρων τύπων και μεγεθών. Κατάλληλα για πυρόσβεση, άντληση υδάτων, καθαρισμό και απολύμανση κοινόχρηστων χώρων. Διαθέσιμα από τροχήλατα συστήματα πεζού χειριστή έως μεγαλύτερα συστήματα, κατάλληλα για τοποθέτηση σε οχήματα PickUp (ημιφορτηγά) και φορτηγά.

pyrosvesh
hlektrika-oxhmata

Η νέα «πράσινη» εποχή των ηλεκτροκίνητων οχημάτων έφτασε και στα εππαγελματικά οχήματα. Επιλέξτε μεταξύ οχημάτων τύπου Pickup ή Van με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης.