Νέα συνεργασία με την εταιρεία Brock – Sweeping Technology Co, Ltd

Μέσα στο πλαίσιο της διεύρυνσης και ανάπτυξης της Noulikas Urban, μια νέα προσθήκη έρχεται να συμπληρώσει τον κύκλο των συνεργασιών της εταιρείας. Πλέον η Noulikas Urban αντιπροσωπεύει τα σάρωθρα της Γερμανικής εταιρείας Brock – Sweeping Technology Co, Ltd στην ελληνική αγορά.

Με τη συνεργασία αυτή στοχεύουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα καθαρισμού που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά, για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση τους. Με αυτό τον τρόπο επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τη θέση μας στον κλάδο του καθαρισμού δρόμων και της συντήρησης οδών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που είναι αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία Brock – Sweeping Technology Co, Ltd υπερασπιζόμενη την καινοτομία αλλά και την βιωσιμότητα, διαγράφει πάνω από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο. Διακρίνεται για την προηγμένη τεχνολογία και την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της, γεγονός που ταιριάζει απόλυτα με τις αξίες και τις προδιαγραφές της Noulikas Urban.

Παράλληλα, η επιτυχημένη πορεία της Brock καθορίζεται από τις πελατειακές της σχέσεις. Κύριο μέλημα της είναι η ικανοποίηση του πελάτη και για αυτό νοιάζεται για την κατανόηση των αναγκών και των απαιτήσεών του. Έτσι, εγγυάται για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των σαρώθρων που κατασκευάζει καθώς και την άμεση παράδοση τους.

Η γκάμα των μηχανημάτων καθαρισμού δρόμων της Brock περιέχει αναρροφητικά σάρωθρα επί πλαισίου, διαφόρων μεγεθών κατάλληλα για Δήμους, αυτοκινητοδρόμους, αεροδρόμια και άλλες εφαρμογές με αυξημένες απαιτήσεις. Ξεκινώντας με λύσεις κάδου χωρητικότητας 4m3, όπως το VS4, που χαρακτηρίζονται από ευελιξία και ευκολία στη χρήση  και φτάνοντας σε λύσεις κάδου χωρητικότητας έως και 14m3 που χαρακτηρίζονται από μεγάλη αυτονομία και παραγωγικότητα, η Brock μπορεί να καλύψει το σύνολο των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Ακόμα η γκάμα της Brock συμπληρώνεται με το επαναστατικό σάρωθρο VS6 Electric, το οποίο είναι 100% ηλεκτροκίνητο, κατάλληλο για όλες τις απαιτήσεις σαρωτικού έργου με άριστα αποτελέσματα σάρωσης και παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος.

Η Noulikas Urban και η Brock – Sweeping Technology Co, Ltd είναι δύο δυναμικές εταιρείες που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και πάθος για καινοτομία. Είμαστε βέβαιοι πως η νέα αυτή συνεργασία θα συνδράμει στην αύξηση της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά και θα οδηγήσει σε ακόμα πιο επιτυχημένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Η εταιρεία μας στοχεύει στις σταθερές και μακροχρόνιες πελατειακές και βιομηχανικές σχέσεις, γεγονός που την καθιστά αξιόπιστη όσον αφορά την πώληση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση μηχανημάτων έργου.

Η διαδικασία του καθαρισμού δρόμων των πόλεων αποκτά περιβαλλοντική και οικολογική σημασία, και είμαστε περήφανοι ως εταιρεία για τον καθοριστικό ρόλο που έχουμε σε αυτή την ενέργεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να:

• Να κάνετε test drive ένα όχημα Brock.

• Να αποκτήσετε το δικό σας Brock.

Περιηγηθείτε στα μηχανήματα της Brock – Sweeping Technology Co, Ltd και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.