Παρουσία της Noulikas Urban στην Verde.tec 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η Διεθνής Έκθεση Verde.tec 2024, που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Το περίπτερο και η ομάδα της Noulikas Urban υποδέχθηκε επισκέπτες, ιδιώτες και Δημόσιους Φορείς από όλη την επικράτεια της χώρας και συστήθηκε στο κοινό μέσω των ηλεκτροκίνητων προϊόντων της.

Η παρουσία της Noulikas Urban στην έκθεση Verde.tec, ήταν αρκετά σημαντική, καθώς αποτελεί μέρος της προσπάθειας μας για ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, την ανάγκη για πράσινες τεχνολογίες και μείωση του οικολογικού αποτυπώματος.

Οι εκπρόσωποι των Δήμων και των Περιφερειών που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της γκάμας μας και μοιράστηκαν μαζί μας το όραμα τους για ένα πράσινο μέλλον.

Τα μηχανήματα τα οποία παρουσιάστηκαν ως εκθέματα στο περίπτερο μας και οι επισκέπτες μας είδαν από κοντά, ήταν μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά ηλεκτροκίνητα οχήματα της γκάμας μας.

Συγκεκριμένα, τα εκθεσιακά οχήματα ήταν τα εξής:

LYNX Charge: Ένα 100% αναρροφητικό ηλεκτρικό σάρωθρο της εταιρείας Rasco που είναι κατάλληλο να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες καθαρισμού των Δήμων.

Citysweeper: Πρόκειται για το ηλεκτρικό σάρωθρο πεζού χειριστή της εταιρείας Meclean, που εξαιτίας του σχεδιασμού του μπορεί να εργαστεί σε στενούς δρόμους και να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Giant G2500 HD: Το όχημα πολλαπλών χρήσεων της Tobroco Giant που είναι μία ιδανική πρόταση για κάθε Δήμο, καθώς με την βοήθεια των διαφόρων εξαρτημάτων του, μπορεί να φέρει εις πέρας ανάγκες καθαρισμού, αποχιονισμού ή διαχείρισης πρασίνου, όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Club Car Urban N1: Το ηλεκτρικό pick up που έχει κατασκευαστεί για να δίνει λύσεις σε όλες σας τις ανάγκες. Χαρακτηριστικά του είναι η άνεση στην οδήγηση, η ευελιξία, ο μοντέρνος σχεδιασμός, ο ανατρεπόμενος κάδος κ.α. που το καθιστούνε ένα ιδανικό όχημα Δήμων.

Η Verde.tec, είναι η κορυφαία διοργάνωση για το περιβάλλον στην Ελλάδα, με χιλιάδες επισκέπτες από όλη την χώρα να την τιμούν με την παρουσία τους. Πιστεύουμε πως μέσω αυτής  της παρουσίας, καταφέραμε να μεταδώσουμε σε Δήμους και Περιφέρειες τους στόχους και τις αξίες μας, για μία νέα πράσινη εποχή με λιγότερες εκπομπές ρύπων και καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους!