Πρόγραμμα “Κεντρική Μακεδονία”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στο πλαίσιο της πρόσκλησης με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των ικανοτήτων παρακολούθησης, πρόληψης και ανταπόκρισης έναντι φυσικών κινδύνων» καλούνται οι Δήμοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να υποβάλουν πρόταση για το τρέχον πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία».

Σύμφωνα με την πρόσκληση, οι προτάσεις που θα υποβληθούν πρέπει να έχουν ως στόχο την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και στα μέτρα αντιμετώπισης της, την πρόληψη και την διαχείριση των κινδύνων που συνδέονται με το κλίμα.

Επιλέξιμος Εξοπλισμός Πολιτικής Προστασίας

Παρακάτω, σας προτείνουμε τον εξοπλισμό της γκάμας της Noulikas Urban που υπάγεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης και μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες πολιτικής προστασίας των Δήμων.

Φορτωτής – Εκσκαφέας

Υψηλής απόδοσης μηχανήματα που συνδυάζουν ισχύ, αποδοτικότητα και αξιοπιστία. Είναι εξοπλισμένα με ισχυρούς κινητήρες που συμμορφώνονται με υψηλά πρότυπα εκπομπών, παρέχουν αθόρυβη λειτουργία και οικονομία καυσίμου.

Πολυμηχανήματα

Διαφόρων τύπων και μεγεθών οχήματα που με τα διαφορετικά προσαρτώμενα εξαρτήματα τους μπορούν να λειτουργήσουν ως χορτοκοπτικά, οχήματα πολιτικής προστασίας ή εκχιονιστικού εξοπλισμού.

Εκσκαφείς και Φορτωτές

Αξιόπιστοι, ισχυροί και ταυτόχρονα οικονομικοί κατά τη λειτουργία τους, οι ερπυστριοφόροι και τροχοφόροι εκσκαφείς και φορτωτές είναι εντυπωσιακοί στη χρήση και καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα εργασιών.

Φορτηγά – Ημιφορτηγά

Φορτηγά και ημιφορτηγά διαφόρων τύπων και μεγεθών, ικανά για να μεταφέρουν εκχιονιστικό εξοπλισμό, όπως αλατοδιανομείς ή λεπίδες αποχιονισμού, συστήματα πυρόσβεσης, ή να χρησιμοποιηθούν ως βυτιοφόρα.

Χορτοκοπτικά

Τηλεσκοπικοί βραχίονες με διάφορες κεφαλές, κλαδοθρυμματιστές, φρέζες απομάκρυνσης κορμών και αγριόχορτων αλλά και καταστροφείς συνθέτουν την πλήρη γκάμα χορτοκοπτικών της Noulikas Urban.

Γεννήτριες

Κατασκευασμένες για να παρέχουν ενέργεια σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Είναι σχεδιασμένες για να αντέχουν σε όλα τα καιρικά φαινόμενα και να εργάζονται ως αξιόπιστες κύριες ή εφεδρικές πηγές ενέργειας.

Λοιπός εξοπλισμός

Εξοπλισμός για διεύρυνση της ημέρας εργασίας. Οι πύργοι φωτισμού με τα φώτα LED μεγάλης διάρκειας που μοιάζει το φυσικό φως, προσφέρουν πολλές ώρες συνεχούς φωτισμού, ενώ μπορούν να καλύψουν μεγάλες εκτάσεις του εργοταξίου.

Καλαθοφόρα

Κατασκευασμένα από χάλυβα υψηλής αντοχής για μέγιστη ακαμψία του βραχίονα και ασφάλεια κατά την εργασία. Διατίθενται επιλογές για βραχίονες και καλάθια διαφορετικών μεγεθών, που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους εργασία.