Δ. Ιωαννίνων: Παράδοση εκχιονιστικού εξοπλισμού

Καθώς η ανάγκη για πολιτική προστασία είναι μεγαλύτερη από ποτέ, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες, σεβόμενοι τους ανθρώπους τους και θέλοντας να προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, ανανεώνουν συνεχώς τον εξοπλισμό τους. Έτσι και ο Δήμος Ιωαννιτών κατανοώντας αυτή την ανάγκη, προχώρησε στην αγορά δύο σετ εκχιονιστικού εξοπλισμού, για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η παραπάνω προμήθεια, αφορά την παράδοση δύο pick up οχημάτων που εξοπλίστηκαν με αλατοδιανομείς τύπου SHPE της εταιρείας Saltdogg buyers και λεπίδες αποχιονισμού HTX της εταιρείας Boss Snowplow. Οι αλατοδιανομείς SHPE διακρίνονται για την αξιόπιστη λειτουργία τους και την υψηλή αντοχή τους, ενώ η λεπίδα αποχιονισμού HTX είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματική αντιμετώπιση των επικινδύνων καιρικών φαινομένων. Η επιλογή αυτών των μοντέλων επιβεβαιώνει την δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στον τομέα του εκχιονισμού.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και η παράδοση αυτού του εκχιονιστικού εξοπλισμού στον Δήμο Ιωαννιτών από την Noulikas Urban. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας  βρέθηκε στα Ιωάννινα με σκοπό να παρέχει εκπαίδευση στους υπαλλήλους του Δήμου σχετικά με την αποτελεσματική χρήση και συντήρηση του εξοπλισμού αυτού.