post

Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης: Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πρόσφατα το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» το οποίο περιλαμβάνει 12 διαφορετικές προσκλήσεις και συνολικό προϋπολογισμό 2.500.000.000 €.  Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» αφορά όλους του δήμους της Ελλάδας. Στα πλαίσια του Άξονα Προτεραιότητας “Περιβάλλον”, της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ12 του προγράμματος με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους», προβλέπεται η χρηματοδότηση έως και 100% για αγορά ηλεκτρικών οχημάτων έργου.

Λόγω της πρωιμότητας της τεχνολογίας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων οι διαθέσιμες επιλογές στην αγορά είναι περιορισμένες. Η βέλτιστη λύση για τους Δήμους είναι η προμήθεια ηλεκτρικού σαρώθρου και ηλεκτρικού πολυμηχανήματος. Πρόκειται για μηχανήματα υψηλών δυνατοτήτων, εφάμιλλων των αντίστοιχων μηχανοκίνητων, που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του Δήμου.

Η Noulikas Urban σας προτείνει την προμήθεια του Ηλεκτρικού Σαρώθρου 2 κυβικών Rasco Lynx Charge και του Ηλεκτρικού Οχήματος Πολλαπλών Χρήσεων Multione EZ8 με δυνατότητα τοποθέτησης περισσότερων από 170 παρελκόμενων.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας μας

Τα ηλεκτρικά οχήματα προσφέρουν μικρότερο κόστος λειτουργίας και συντήρησης, μηδενικές εκπομπές ρύπων και πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου κατά την λειτουργία τους. Είναι ιδανικά για την λειτουργία στα κέντρα των πόλεων όπως πεζόδρομους, πλατείες, ιστορικά κέντρα αλλά και κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπος μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτουν τα επιδοτούμενα προγράμματα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 2331067347

Fax: +30 23310 66133

Email: info@noulikasurban.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *