Δήμος Εμμανουήλ Παππά – Παράδοση Σαρώθρου

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τον Δήμο Εμμαννουήλ Παππά με την προσθήκη του νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου σαρώθρου στον στόλο του. Μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους» ο Δήμος, έχει πλέον στη διάθεσή του ένα εξειδικευμένο εργαλείο για τη διατήρηση της καθαριότητας των δρόμων και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Το 100% ηλεκτροκίνητο αναρροφητικό σάρωθρο LYNX CHARGE 2000 της Rasco είναι ένα καινοτόμο μηχάνημα που υπόσχεται αποτελεσματικό καθαρισμό, καθώς μπορεί να εργαστεί σε όλες τις περιοχές ακόμα και στους πιο στενούς δρόμους.  Ο ηλεκτρικός κινητήρας που διαθέτει, το καθιστά κατάλληλο για αστικές περιοχές, καθώς εργάζεται χωρίς να προκαλεί ρύπους και καυσαέρια και δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα των κατοικημένων περιοχών. Ακόμα, εργάζεται αθόρυβα, χωρίς να ενοχλεί τους πολίτες ενώ μπορεί η μπαταρία του διαρκεί ως και 8 ώρες!

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Noulikas Urban, βρέθηκε στον χώρο της παράδοσης με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στους δημοτικούς υπαλλήλους σχετικά με το χειρισμό, τη λειτουργία και τη συντήρηση.