LYNX 5000 H2: Το πρώτο σάρωθρο υδρογόνου έρχεται στην Ελλάδα!

Η πραγματική επανάσταση στον καθαρισμό των πόλεων είναι γεγονός! Η Rasco παρουσίασε το πρώτο, παγκοσμίως, σάρωθρο υδρογόνου 5 κυβικών, LYNX H2 5000, μια καινοτομία που πρόκειται να φέρει νέα δεδομένα στον βιώσιμο καθαρισμό των πόλεων.

Πως λειτουργεί;

Οι κυψέλες καυσίμου θεωρούνται ως η βέλτιστη τεχνολογία μετατροπής ενέργειας για την μεγιστοποίηση της απόδοσης σε παραγόμενη ισχύ με χρήση του υδρογόνου ως καύσιμο. Τα οχήματα υδρογόνου FCEV (Fuel Cell Electric Vehicles), είναι αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα με τη μοναδική διαφορά πως αντί για συσσωρευτή ή μπαταρία, χρησιμοποιούν ως καύσιμο υγροποιημένο ή αέριο υδρογόνο, για να παράγουν ενέργεια μέσω της ηλεκτρόλυσης.

Μετά από μία σειρά χημικών αντιδράσεων, η ενέργεια που παράγεται μπορεί να τροφοδοτήσει ένα ηλεκτρικό όχημα, με το μοναδικό απόβλητο που θα προκαλέσει να είναι το νερό. Έτσι, το υδρογόνο ως καύσιμο είναι μία εναλλακτική μορφή ενέργειας που θα συμβάλει καθοριστικά στη μείωση των εκπομπών του CO2, ενισχύοντας τις προσπάθειες για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Με χωρητικότητα κάδου στα 5 κυβικά μέτρα, το αναρροφητικό αυτό σάρωθρο καθιστά ικανή τη χρήση του σε μεγάλα αστικά κέντρα, χωρίς να χρειάζεται η διακοπή της εργασίας για εκκένωση του κάδου, καθιστώντας το αρκετά πιο αποτελεσματικό από μικρότερα αυτοκινούμενα σάρωθρα.

Ακόμα, τo LYNX H2 5000, αντιπροσωπεύει μία επανάσταση στην τεχνολογία του αστικού καθαρισμού, αποδεικνύοντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας του υδρογόνου, όσον αφορά την απόδοση, την άνεση, την λειτουργικότητα και την αυτονομία, καθώς μειώνεται ο χρόνος ανεφοδιασμού του και έτσι αυξάνονται οι αποστάσεις που μπορεί να διανύσει με ένα μόνο γέμισμα.

Σε συνδυασμό με τα προαιρετικά χαρακτηριστικά όπως η 3η βούρτσα, το σύστημα χοάνης υψηλής απόρριψης, ο χειροκίνητος σωλήνας αναρρόφησης και το πλυστικό υψηλής προστασίας, το LYNX H2 5000 είναι ένα απαραίτητο σάρωθρο για κάθε Δήμο που θέλει να συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος.

3 εκδόσεις:

Η Rasco φροντίζει για κάθε σας ανάγκη, κατασκευάζοντας σάρωθρα κάθε τύπου, που μπορούν να εργαστούν σε κάθε περιοχή.

Κατανοώντας την ιδιαιτερότητα των συνθηκών και την ενδεχόμενη δυσκολία πρόσβασης των πόλεων σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το αναρροφητικό σάρωθρο LYNX 5000 διατίθεται στην αγορά σε 3 διαθέσιμες εκδόσεις: diesel, ηλεκτροκίνητη και υδρογόνου. Με μοναδική διαφορά αυτή του καυσίμου, τα 3 παραπάνω μοντέλα προσφέρουν ασύγκριτα αποτελέσματα σάρωσης και οδοκαθαρισμού για τα αστικά κέντρα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Στην Noulikas Urban, φροντίζουμε για το μέλλον του πλανήτη, προωθώντας μηχανήματα που λειτουργούν με εναλλακτικές μορφές ενέργειας και προσθέτοντας συνεχώς νέα ηλεκτροκίνητα προϊόντα στην γκάμα μας. Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της Rasco στην ελληνική αγορά, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το LYNX H2 5000 εκτός της γκάμας των προϊόντων μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του LYNX H2 5000, καλώντας μας στο 23310 67347 ή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email: info@noulikasurban.gr.