Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παράδοση Σαρώθρου

Πρόσφατα η Noulikas Urban παρέδωσε στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο αναρροφητικό μηχάνημα καθαρισμού. Πρόκειται για το σάρωθρο LYNX CHARGE της εταιρείας RASCO με χωρητικότητα κάδου 2m³ και τη μεγαλύτερη μπαταρία που διατίθεται στην αγορά σε αυτή τη κατηγορία οχημάτων.

Το LYNX CHARGE, είναι ένα καινοτόμο ηλεκτρικό σάρωθρο που μπορεί να εργαστεί σε στενούς δρόμους χωρίς να προκαλεί ρύπους και καυσαέρια και χωρίς να επιβαρύνει την ατμόσφαιρα των κατοικημένων περιοχών. Ακόμα, εργάζεται αθόρυβα, χωρίς να ενοχλεί τους πολίτες ενώ μπορεί η μπαταρία του διαρκεί ως και 8 ώρες!

Το εξειδικευμένο αυτό μηχάνημα διατέθηκε στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Παρεμβάσεις για «καθαρές» αστικές μεταφορές και προώθησή τους στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης». Η προσθήκη αυτή στον εξοπλισμό του Δήμου αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στην υπηρεσία καθαριότητας και να συμβάλει στην ποιότητα ζωής των πολιτών.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Noulikas Urban, βρέθηκε στον χώρο της παράδοσης με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στους δημοτικούς υπαλλήλους σχετικά με το χειρισμό, τη λειτουργία και τη συντήρηση.