Παράδοση εξοπλισμού Δήμου Μετσόβου

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Πρόσφατα ο Δήμος Μετσόβου πρόσθεσε στον στόλο του δύο ολοκαίνουρια ηλεκτρικά μηχανήματα. Συγκεκριμένα η Noulikas Urban παρέδωσε στον Δήμο ένα ηλεκτρικό pick up Club Car Urban N1 συνοδευόμενο από ένα πλυστικό μηχάνημα Meclean. Τα νέα μηχανήματα πρόκειται να συμπληρώσουν τον υπάρχοντα εξοπλισμό του Δήμου Μετσόβου συνεισφέροντας στην κάλυψη των αναγκών καθαριότητας και την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών.

Το ηλεκτρικό όχημα πολλαπλών χρήσεων Club Car Urban N1 μπορεί να αναλάβει μία πληθώρα εργασιών λειτουργώντας με 100% βιώσιμο και περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο, χωρίς να παράγει εκπομπές ρύπων και θορύβου επιτρέποντας το να εργάζεται όλες τις ώρες τις ημέρας.

Το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού νερού, τοποθετημένο επί της κιβωτοάμαξας κατά την παράδοση, είναι ιδανικό για τον βαθύ καθαρισμό επιφανειών, χωρίς να προκαλεί φθορά στο υλικό ή να λειτουργεί επιβαρύνοντας το περιβάλλον.

Κατά την παράδοση, το τεχνικό προσωπικό της Noulikas Urban, εκπαίδευσε τους υπαλλήλους του Δήμου Μετσόβου σχετικά με την ορθή και αποτελεσματική χρήση των μηχανημάτων καθώς και την συντήρηση του  εξοπλισμού.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράδοση ή τα μηχανήματα της Noulikas Urban, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: εδώ.