Νέα συνεργασία με την εταιρεία Club Car

Η εταιρία Noulikas ανακοινώνει την νέα συνεργασία της με την εταιρία Club Car για την πώληση και συντήρηση ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα. Η εταιρία Noulikas πλέον αντιπροσωπεύει τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της εταιρείας Club Car στην ελληνική αγορά, και αυτή η συνεργασία μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και οικολογικά οχήματα γενικής χρήσης. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη θέση μας στην αγορά, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η Club Car δραστηριοποιείται στον εμπορικό και κατασκευαστικό κλάδο οχημάτων με εμπειρία μεγαλύτερη των 60 ετών, με πρωτοποριακό και καινοτόμο σχεδιασμό, ο οποίος αρχικά επικεντρώθηκε στα αυτοκίνητα γκολφ και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε επαγγελματικά οχήματα γενικής χρήσης και οχήματα μεταφοράς προσωπικής χρήσης.

Κάθε λεπτομέρεια του σχεδιασμού, της κατασκευής και της συναρμολόγησης στην Club Car εκτελείται με μια ασυμβίβαστη επιθυμία για ανώτερες επιδόσεις. Η κατασκευή ποιοτικών προϊόντων είναι πρωταρχικής σημασίας και αποτελεί την κινητήρια δύναμη της εταιρείας.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία Noulikas εργάζεται ολοένα και περισσότερα με σκοπό να επεκτείνει τη γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων που διαθέτει και να προσφέρει διαρκώς καινοτόμες λύσεις στους πελάτες της.

Ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Club Car και ταυτόχρονα με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες των πελατών μας, είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε παρέχοντας προηγμένες λύσεις στον τομέα των οχημάτων και μηχανημάτων έργου.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για:

• Να κάνετε test drive ένα όχημα Club Car.

• Να αποκτήσετε το δικό σας Club Car.

• Να προγραμματίσετε service από εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

• Να βρείτε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Η εταιρία μας στοχεύει στις σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες, γεγονός που την καθιστά αξιόπιστη όσον αφορά την πώληση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.