Παγκόσμια-ημέρα-Ηλεκτροκίνησης

Παγκόσμια ημέρα ηλεκτροκίνησης

Στις 9 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης, μια ημέρα αφιερωμένη στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία στη μετάβαση προς ένα πράσινο και καθαρότερο μέλλον.

Η Noulikas Urban, ως εταιρεία που εξειδικεύεται στην προμήθεια των πιο αξιόπιστων λύσεων για τις πόλεις, υποστηρίζει ενεργά αυτή την ενέργεια, προωθώντας ηλεκτροκίνητες επιλογές μηχανημάτων έργου σε Δήμους και Περιφέρειες που συνδυάζουν υψηλή απόδοση και ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Στην εταιρεία μας, πιστεύουμε ότι η ηλεκτροκίνηση δεν είναι απλώς τάση, αλλά αναγκαιότητα όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου. Προσπαθούμε συνεχώς να εντάσσουμε στη γκάμα των προϊόντων μας επιλογές που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των Δήμων, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης μας υπενθυμίζει ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε  στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος.  Για αυτό δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Δείτε την γκάμα με τα ηλεκτρικά οχήματα της Noulikas Urban, εδώ.