Δήμος Βέροιας – Παράδοση Σαρώθρου

Η Noulikas Urban πρόσφατα παρέδωσε στον Δήμο Βέροιας ένα νέο μηχάνημα οδοκαθαρισμού. Πρόκειται για το αυτοκινούμενο μηχανικό σάρωθρο Μ40, της Ιταλικής εταιρείας MACROCLEAN.

Η προσθήκη αυτή στον εξοπλισμό του Δήμου αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στην υπηρεσία καθαριότητας. Το μηχανικό σάρωθρο Μ40 πρόκειται για ένα εξειδικευμένο εργαλείο που θα συμβάλει στην διατήρηση των δρόμων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Το αυτοκινούμενο M40 είναι ένα στιβαρό και αξιόπιστο μηχάνημα που παρέχει εξαιρετική απόδοση σάρωσης σε κάθε τύπο εδάφους ή περιβάλλοντος. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να παρέχει τη μέγιστη παραγωγικότητα, καθώς μπορεί να διαχειριστεί μεγάλους όγκους απορριμμάτων και σκόνης, με ασφάλεια και ευκολία. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, το καθιστούν αρκετά ευέλικτο αφού μπορεί να εργαστεί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Noulikas Urban, βρέθηκε στον χώρο της παράδοσης με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στους δημοτικούς υπαλλήλους σχετικά με το χειρισμό, τη λειτουργία και τη συντήρηση.