Δήμος Αλεξάνδρειας – Παράδοση Εξοπλισμού Καθαριότητας

Η εταιρεία ΥΙΟΙ Ν. ΝΟΥΛΙΚΑ Ο.Ε. πρόσφατα παρέδωσε στον Δήμο Αλεξάνδρειας πέντε ολοκαίνουργια οχήματα ενισχύοντας τον Εξοπλισμό του τμήματος Καθαριότητας. Με την παραλαβή αυτή, ολοκληρώθηκε μία ακόμη ενέργεια που αναμένεται να έχει θετική επίδραση στην τοπική κοινωνία, συνεισφέροντας σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενισχύθηκε με ένα ολοκαίνουριο αυτοκινούμενο σάρωθρο, ένα αυτοκινούμενο αναρροφητικό χειραμαξίδιο και τρία ηλεκτρικά μηχανήματα οδοκαθαρισμού, χάρη στην επιχορήγηση του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ και Πολιτική Προστασία» στα πλαίσια της πρόσκλησης «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε το συμπαγές αναρροφητικό σάρωθρο Lynx της εταιρείας Rasco, το οποίο είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των πόλεων εξαιτίας των μικρών διαστάσεων του που το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο. Επίσης, ο Δήμος Αλεξάνδρειας παρέλαβε το ηλεκτροκίνητο αναρροφητικό χειραμαξίδιο Aspirik της Fiorentini, το οποίο μπορεί να εργαστεί αθόρυβα ακόμα και στους πιο στενούς δρόμους. Τέλος, το νέο εξοπλισμό συμπληρώνουν τα 3 ηλεκτρικά μηχανήματα οδοκαθαρισμού Citysweeper της εταιρείας MeClean που διαθέτουν μεγάλη δυνατότητα σάρωσης και καθιστούν δυνατό τον καθαρισμό ακόμα και των μικρότερων επιφανειών με μεγάλη ευκολία.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Noulikas Urban, βρέθηκε στον χώρο της παράδοσης με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στους δημοτικούς υπαλλήλους σχετικά με το χειρισμό, τη λειτουργία και τη συντήρηση των μηχανημάτων.