Δήμος Ιάσμου – Παράδοση Καλαθοφόρου

Στο πλαίσιο της πρόσκλησης του προγράμματος επιχορήγησης Φιλόδημος ΙΙ για προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού, η εταιρεία Noulikas Urban  παρέδωσε στον Δήμο Ιάσμου ένα νέο τηλεσκοπικό καλαθοφόρο όχημα της σειράς Eurosfilo. Αυτή η προσθήκη στον στόλο του Δήμου, στοχεύει στην βελτίωση της ικανότητάς του να ανταποκρίνεται σε απαιτητικές εργασίες, καθώς το καλαθοφόρο αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για εργασίες που εκτελούνται σε μεγάλα ύψη προσφέροντας το ύψιστο επίπεδο ασφάλειας.

Τα τηλεσκοπικά καλαθοφόρα της Ιταλικής εταιρείας Comet, χρησιμοποιούνται για εργασίες σε μεγάλο ύψος, καθώς έχουν μεγάλο εύρος ανύψωσης και κλίσης. Η λειτουργία τους βασίζεται σε ένα σύστημα τηλεσκόπησης, το οποίο επιτρέπει την επέκταση του μπράτσου του και την προσαρμογή του στο επιθυμητό ύψος εργασίας. Η σειρά Eurosfilo περιλαμβάνει τηλεσκοπικά καλαθοφόρα με ανυψούμενες πλατφόρμες που μπορούν να φτάσουν ύψος έως και 30 μέτρα, ενώ κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και περνούν αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Noulikas Urban, βρέθηκε στον Ίασμο για την παράδοση του καλαθοφόρου, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στους δημοτικούς υπαλλήλους σχετικά με το χειρισμό, τη λειτουργία και τη συντήρηση του μηχανήματος.