Δήμος Ορχομενού – Παράδοση Φορτωτή

Πρόσφατα, η εταιρεία Noulikas Urban, παρέδωσε ένα ολοκαίνουριο χωματουργικό μηχάνημα στο Δήμο Ορχομενού. Πρόκειται για τον μικρό φορτωτή Giant 3500 με παρελκόμενα, ένα όχημα που προορίζεται για χρήση σε ποικίλες εφαρμογές που σχετίζονται με τις εργασίες του Δήμου.

Ο συμπαγής και ευέλικτος τροχοφόρος φορτωτής της Giant με αρθρωτό πλαίσιο, σε συνδυασμό με τα παρελκόμενα, είναι ιδανικός για κάθε τύπου δημοτικά έργα, όπως η διαχείριση πρασίνου, η συντήρηση τοπίων και ο αποχιονισμός. Είναι εξαιρετικά ισχυρό , καθιστώντας κατάλληλο για εργασίες μεγάλης κλίμακας. Με αυτήν την προσθήκη στον εξοπλισμό του Δήμου Ορχομενού, αναμένεται να βελτιωθεί η ικανότητά του να αντιμετωπίζει κάθε ανάγκη γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας βρέθηκε στον χώρο της παράδοσης με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στους δημοτικούς υπαλλήλους σχετικά με τη χρήση του μηχανήματος, καθώς και οδηγίες για τη συντήρηση του. Στόχος μας είναι η διασφάλιση της απόδοσης στο μέγιστο δυνατό βαθμό και η ελαχιστοποίηση των ενδεχόμενων ζημιών.