Νέα συνεργασία με την εταιρεία Tobroco

H Noulikas Urban βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία κομβική συνεργασία. Πρόκειται για την Ολλανδική εταιρεία Tobroco – Giant, που ειδικεύεται στην κατασκευή φορτωτών και οχημάτων πολλαπλών χρήσεων για τη συντήρηση και τη βελτίωση των δημόσιων υποδομών, των πάρκων, των οδών και άλλων περιοχών σε αστικά περιβάλλοντα.

Συγκεκριμένα, η καινοτομία της Tobroco έγκειται στην εξασφάλιση πως όλες οι εργασίες μπορούν να εκτελεστούν με ένα και μόνο μηχάνημα, ένα πολυλειτουργικό όχημα. Ακόμα, η Tobroco – Giant κατασκευάζει μηχανήματα και εξαρτήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε είδους εργασία, όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό το γεγονός, τα καθιστά τα ιδανικά και τα πλέον κατάλληλα οχήματα δήμων.

Χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία, τη συνεχή ανάπτυξη και τα εξελιγμένα εξαρτήματα των Kubota, Bosch Rexroth και Comer, η Tobroco – Giant κατασκευάζει αξιόπιστα οχήματα πολλαπλών χρήσεων. Επιπρόσθετα κατασκευάζει μία μεγάλη γκάμα από εξαρτήματα με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα, ποιότητα και αξιοπιστία, για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη, με σεβασμό στο περιβάλλον. Ακόμα και στα μικρά οχήματα (δήμων με καρότσα), η εταιρεία φροντίζει έτσι ώστε όλα τα εξαρτήματα να είναι ειδικά σχεδιασμένα με κύριο γνώμονα τη μέγιστη απόδοση.

Η Noulikas Urban είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Tobroco στην Ελλάδα, και αυτό μας κάνει πραγματικά υπερήφανους, καθώς είναι μία εταιρεία που διαθέτει μεγάλη γκάμα σε δημοτικά πολυμηχανήματα και φορτωτές, για την ικανοποίηση όλων των αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη.

Η νέα αυτή συνεργασία, δίνει την αποκλειστική δυνατότητα στη Noulikas Urban να παρέχει στην Ελληνική αγορά τα καινοτόμα μηχανήματα της Tobroco, ενισχύοντας την θέση της μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της στη χώρα. Ακόμα, η Noulikas Urban προσφέρει για άλλη μία φορά τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες λύσεις, για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των συνεργείων των δήμων και περιφερειών. Τέλος, το πλήρες εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, βρίσκεται στην διάθεση του χρήστη, ακόμα και μετά την πώληση του μηχανήματος και εγγυάται την καλή λειτουργία του και τα άριστα αποτελέσματα χρήσης.

Είμαστε βέβαιοι πως αυτή η συνεργασία, χτίζει γερά θεμέλια για τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία που ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, ενώ καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις περιφερειών και δήμων της χώρας.

Περιηγηθείτε στα μηχανήματα της Tobroco – Giant και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.