Νέα προσθήκη Eurosky 16 JIB

Υπάρχει μια νέα προσθήκη στα καλαθοφόρα οχήματα του αναγνωρισμένου και με καλή φήμη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, εργοστασίου κατασκευής CO.ME.T. OFFICINE S.R.L.. Πρόκειται για το νέο καλαθοφόρο όχημα Eurosky 16 με βραχίονα και ανυψωτήρες τροχών. Το καλαθοφόρο όχημα είναι συμπαγές, ελαφρύ και εξαιρετικά λειτουργικό.

Με εύρος εργασίας 16 μέτρων, διπλό παντογράφο χωρίς ταλάντευση της ουράς και 7,5 μέτρα εμβέλειας. Αυτό το καλαθοφόρο όχημα είναι ιδανικό για διάφορες εργασίες, όπως ηλεκτρολογικές, συντήρηση και καθαρισμός κτιρίων, τηλεπικοινωνίες, συντήρηση δημόσιου πρασίνου και γενικά εργασίες ειδικού τύπου. Η τηλεσκοπική λειτουργία του, του επιτρέπει να φτάσει σε δύσκολα προσβάσιμες περιοχές και να παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική επέμβαση. Αντίθετα, ο αρθρωτός βραχίονας του, του επιτρέπει να αναρριχηθεί, προσφέροντας ευελιξία στις εργασίες.

Το Eurosky 16 είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην ασφάλεια και την απόδοση. Το καλάθι είναι κατασκευασμένο για να στηρίζει και να προστατεύει τους χειριστές. Επιπλέον, το Eurosky 16 διαθέτει 100% υδραυλικά χειριστήρια με αναλογικό σύστημα σε χαμηλή πίεση στο καλάθι (μόνο 25 BAR) για να επιτρέπονται σταδιακές και ακριβείς κινήσεις. Το υδραυλικό σύστημα σε χαμηλή πίεση εγγυάται μακροχρόνια διάρκεια ζωής στην πλατφόρμα με το κόστος συντήρησης να μειώνεται στο ελάχιστο.

Ο τηλεσκοπικός βραχίονας αποτελείται από 2 στοιχεία (1 σταθερό + 1 τηλεσκοπική προέκταση). Οι εύκαμπτοι σωλήνες και τα σωληνάκια τοποθετούνται στο εσωτερικό της δομής του βραχίονα για μέγιστη προστασία από ζημιές ή τυχαία πτώση εργαλείων κ.λπ. Ο τηλεσκοπικός βραχίονας επιτρέπει κατακόρυφες και οριζόντιες κινήσεις.

Συνοψίζοντας, το καλαθοφόρο όχημα Eurosky 16 είναι ένα εντυπωσιακό καλαθοφόρο που προσφέρει ευελιξία, ασφάλεια και απόδοση. Με την ικανότητά του να λειτουργεί ως τηλεσκοπική πλατφόρμα εργασίας και αναρριχητικό όχημα, ανταποκρίνεται σε διάφορες απαιτητικές εργασίες και αποτελεί μια πολύτιμη προσθήκη σε οποιοδήποτε επαγγελματικό περιβάλλον.