Δήμος Μυτιλήνης- Παράδοση σαρώθρου

Η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στο χώρο του αστικού εξοπλισμού, παρέδωσε πρόσφατα στον Δήμο Μυτιλήνης ένα προηγμένο σάρωθρο. Με αυτήν την επένδυση, ο Δήμος Μυτιλήνης έχει πλέον στη διάθεσή του ένα εξειδικευμένο εργαλείο για τη διατήρηση της καθαριότητας των δρόμων και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η απόκτηση αυτή πραγματοποιήθηκε μέσω της επιχορήγησης του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης για προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού.

Η σειρά σαρώθρων Lynx από την RASCO d.o.o. αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές στον χώρο των αναρροφητικών σαρώθρων. Συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την εξαιρετική λειτουργικότητα, η σειρά Lynx αποτελεί την ιδανική λύση για επαγγελματίες που ψάχνουν για αξιόπιστα και αποτελεσματικά σάρωθρα δρόμου. Τα σάρωθρα Lynx προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σάρωσης, με εύκολη χρήση που δεν συναντάται σε άλλα σάρωθρα δρόμου στην ίδια κατηγορία. Κατασκευασμένα με τη χρήση δοκιμασμένων και ευφήμως γνωστών υλικών, μηχανισμών και κινητήρων, γεγονός που τα κάνει αξιόπιστα και προσφέρουν μακροχρόνια αντοχή και απόδοση.

Η εταιρεία μας ανέλαβε την εκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου για τον ορθό χειρισμό και συντήρησης του σαρώθρου. Η εκπαίδευση καλύπτει όλες τις πτυχές της χρήσης και συντήρησης του εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για να χρησιμοποιεί το σάρωθρο με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία του για να αποφεύγονται πιθανά προβλήματα.

Μία από τις βασικές αρχές που έχουν συμβάλλει στην επιτυχία μας ως εταιρεία είναι η προσήλωσή μας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης στους πελάτες μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών μας και να αντιμετωπίσει άμεσα οποιαδήποτε πρόβλημα στον εξοπλισμό τους. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Επιπλέον, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών και αξεσουάρ για τον εξοπλισμό των πελατών μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επισκευή τους. Η δέσμευσή μας για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης έχει αποδειχθεί καίριας σημασίας για τη διατήρηση των μακροπρόθεσμων σχέσεων μας με τους πελάτες μας και την εξασφάλιση της επιτυχίας μας στην αγορά.