Δήμος Κιλελέρ – Παράδοση σαρώθρου

Η εταιρεία μας πρόσφατα παρέδωσε στον Δήμο Κιλελέρ ένα προηγμένο αυτοκινούμενο σάρωθρο. Πραγματοποιήθηκε άλλη μία παράδοση η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και θα συμβάλει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο Δήμος Κιλελέρ απέκτησε το αυτοκινούμενο μηχανικό σάρωθρο με επιχορήγηση του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στα πλαίσια της πρόσκλησης «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».

Το αυτοκινούμενο μηχανικό σάρωθρο M40 είναι το πιο προηγμένο και αποτελεσματικό αυτοκινούμενο μηχανικό σάρωθρο αναρρόφησης στην αγορά σήμερα, λόγω της πολυετούς εμπειρίας της κατασκευαστικής εταιρείας Macroclean S.r.l. στην κατασκευή σαρώθρων για περισσότερο από μισό αιώνα. Αυτό εγγυάται την άρτια και αδιάκοπη λειτουργία του σαρώθρου M40, καθιστώντας το, το πλέον αποτελεσματικό μηχανικό σάρωθρο στην αγορά σήμερα.

Η δεξαμενή απορριμμάτων του αυτοκινούμενου μηχανικού σαρώθρου M40 έχει χωρητικότητα 4,0m3 και το καθαρό ωφέλιμο φορτίο του φτάνει τα 2.600 Kg, επιτρέποντας του να εκτελεί βαριά καθήκοντα στον αστικό και βιομηχανικό καθαρισμό. Οι μεγάλες επιφάνειες φίλτρων εξασφαλίζουν λειτουργία χωρίς σκόνη, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Επιπλέον, το Μ40 είναι φιλικό προς το περιβάλλον με χαμηλό κόστος διαχείρισης και κατανάλωσης, καθιστώντας το ένα εύχρηστο εργαλείο για τους Δήμους.

Μαζί με την παράδοση του σαρώθρου, η εταιρεία μας παρείχε εκπαίδευση στο αρμόδιο προσωπικό του Δήμου Κιλελέρ σε θέματα που αφορούν τον χειρισμό, τη λειτουργία και τη συντήρηση του σαρώθρου. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τους έμπειρους εκπαιδευμένους και καταρτισμένους τεχνικούς της εταιρίας μας, δίνοντας τη δυνατότητα στο προσωπικό να επιτελεί αποτελεσματικά τα καθήκοντά του.

Η εταιρεία ΥΙΟΙ Ν. ΝΟΥΛΙΚΑ Ο.Ε. διαθέτει ιδιόκτητο συνεργείο συντήρησης και επισκευής 200 τ.μ., πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018 με πεδίο εφαρμογής στην εμπορία, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού και μηχανημάτων με κατάλληλο εκπαιδευμένο και ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και επικεντρώνεται στην παροχή αξιόπιστου After Sales Service, διαθέτοντας μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών και υλικών για τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό. Η αποθήκη μας διαθέτει περισσότερους από 3.000 διαφορετικούς κωδικούς και η παράδοση των περισσότερων ανταλλακτικών, τα οποία βρίσκονται σε παρακαταθήκη, γίνεται εντός ελάχιστων ωρών της ίδιας ημέρας που πραγματοποιείται και η παραγγελία. Η διεύθυνση του κεντρικού ιδιόκτητου συνεργείου καθώς επίσης και η διεύθυνση της αποθήκης ανταλλακτικών για την εκτέλεση συντηρήσεων και επισκευών βρίσκονται στην έδρα της εταιρείας ΥΙΟΙ Ν. ΝΟΥΛΙΚΑ Ο.Ε., στον νομό Ημαθίας, και πιο συγκεκριμένα στο 5ο χλμ. Ε.Ο. Βέροιας Νάουσας, Βέροια Ημαθίας, Τ.Κ. 59101.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία μας διαθέτει επιπλέον τρία (3) κινητά συνεργεία για την επί τόπου τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων και για την άμεση εξυπηρέτηση μεταφοράς προσωπικού, εργαλείων και ανταλλακτικών για την εξασφάλιση της παροχής υπηρεσιών επί τόπου τεχνικής υποστήριξης και αποκατάστασης βλαβών Μηχανημάτων Έργου.