DJI_0036

Δήμος Ηράκλειας – Παράδοση σαρώθρου

H Noulikas Urban παρέδωσε στον Δήμο Ηράκλειας ένα προηγμένο σάρωθρο, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την υπηρεσία καθαρισμού. Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τον Δήμο, ο οποίος θα έχει πλέον στη διάθεσή του ένα εξειδικευμένο εργαλείο για την διατήρηση της καθαριότητας των δρόμων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

text

Ο Δήμος απέκτησε το νέο σάρωθρο Lynx μέσω της επιχορήγησης του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού»

text

Το LYNX είναι ένα αναρροφητικό σάρωθρο 2 κυβικών που συνδυάζει την αποτελεσματική αναρρόφηση με τη βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία. Αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό σάρωθρο δρόμου. Προσφέρει εξαιρετική απόδοση σάρωσης και εύκολη χρήση που δεν συναντάται σε άλλα σάρωθρα δρόμου στην κατηγορία των 2m³. Είναι εργοστασίου κατασκευής RASCO d.o.o., γνωστού και αναγνωρισμένου τύπου LYNX και είναι απολύτως καινούριο και πρόσφατης παραγωγής, πολύ προηγμένης τεχνολογίας και σχεδιασμού κατασκευής, κατασκευασμένο με την χρήση δοκιμασμένων και ευφήμως γνωστών υλικών, μηχανισμών και κινητήρων.

text

Το μηχάνημα της εταιρίας RASCO d.o.o., που αντιπροσωπεύει η Noulikas Urban στην Ελλάδα, ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ο επιθετικός και μοντέρνος σχεδιασμός του εξισορροπεί την προηγμένη αισθητική με τη λειτουργικότητα. Η δύναμή του είναι απαράμιλλη. Μεγιστοποιεί την άνεση για τους χειριστές και είναι το πιο εύχρηστο σάρωθρο για δρόμους και πλατείες. Το LYNX είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των Δήμων του 21ου αιώνα.

text

Η εταιρεία μας ανέλαβε την εκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου για τον σωστό χειρισμό και συντήρηση του σαρώθρου κατά την παράδοση του. Η εκπαίδευση κάλυψε όλες τις πτυχές της χρήσης και συντήρησης του μηχανήματος, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία του σαρώθρου.

text

Μία από τις κύριες αιτίες που μας έχουν βοηθήσει να διατηρούμε την επιτυχία μας στην αγορά για πάνω από 30 χρόνια είναι οι υπηρεσίες επισκευής στις εγκαταστάσεις των πελατών, που προσφέρουμε μετά την αγορά του εξοπλισμού (after sales service). Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος ή βλάβης που μπορεί να προκύψει στον εξοπλισμό, ενώ η διαθεσιμότητα πλήθους ανταλλακτικών στις εγκαταστάσεις μας εξασφαλίζει την ταχύτατη επισκευή τους.