IMG_7411

Δ. Νεάπολης Συκεών-Παράδοση εκχιονιστικού εξοπλισμού

Συνεχίζοντας τη σταθερή εξέλιξη του δικτύου μας με συνεργασίες Δήμων που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους, η εταιρία μας παρέδωσε στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών δύο αλατοδιανομείς και μία λεπίδα αποχιονισμού για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Αυτό αποτελεί ένα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Δήμου και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες του.

text

Η προμήθεια αφορά την παράδοση δύο αλατοδιανομείς μοντέλου SHPE και μία λεπίδα αποχιονισμού μοντέλου HTX, από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές εξοπλισμού απομάκρυνσης χιονιού στον κόσμο. Οι αλατοδιανομείς SHPE διακρίνονται για την αξιόπιστη λειτουργία τους και την υψηλή αντοχή τους, ενώ η λεπίδα αποχιονισμού HTX είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματική αντιμετώπιση των επικινδύνων καιρικών φαινομένων. Η επιλογή αυτών των μοντέλων επιβεβαιώνει την δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στον τομέα του εκχιονισμού.

Η λεπίδα BOSS HTX έχει αποδειχθεί ιδανική επιλογή για Δημοτικό εξοπλισμό εκκαθάρισης χιονιού. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη η προσαρμογή της σε οποιοδήποτε όχημα, όπως Pick-up και SUV. Παρά τον ελαφρύ και ευέλικτο χαρακτήρα της, διαθέτει ισχυρό και ανθεκτικό πλαίσιο που την καθιστά ιδανική για μικρά οχήματα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της είναι το σύστημα ανατροπής της λεπίδας, το οποίο προστατεύει το όχημα και την ίδια τη λεπίδα από πιθανές ζημιές.

text

Οι αλατοδιανομείς SHPE είναι ιδανικοί για χρήση σε οχήματα τύπου Pick-up και SUV, με χωρητικότητα που φτάνει τα 570 λίτρα. Η κατασκευή τους είναι εξαιρετικά ανθεκτική, καθώς ο κάδος τους κατασκευάζεται με διπλά τοιχώματα από υλικό υψηλής αντοχής, πολυαιθυλένιο HDPE. Αυτή η κατασκευή προσφέρει προστασία στο εσωτερικό του κάδου, ενώ παράλληλα μειώνει το συνολικό βάρος του αλατοδιανομέα σε σχέση με άλλα υλικά. Επιπλέον, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι το ισχυρό σύστημα δόνησης , προσφέροντας αποτελεσματική κατανομή του αλατιού.

Ο συνδυασμός του αλατοδιανομέα με τη λεπίδα εκχιονισμού ΗΤΧ σε ένα όχημα είναι ιδανικός για την απομάκρυνση χιονιού και πάγου. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στα συνεργεία των δήμων να καθαρίζουν εύκολα και αποτελεσματικά ακόμη και δυσπρόσιτα σημεία με ένα μόνο πέρασμα του οχήματος.

Εκτός από την παράδοση του εκχιονιστικού εξοπλισμού στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών, παρείχαμε και εκτενή εκπαίδευση στο προσωπικό του Δήμου. Οι έμπειροι τεχνικοί μας παρείχαν λεπτομερείς οδηγίες στο προσωπικό σχετικά με την αποτελεσματική χρήση, φροντίδα και συντήρηση του εξοπλισμού, γεγονός που εξασφαλίζει ότι μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους χωρίς κανένα εμπόδιο.

text

Η εταιρεία ΥΙΟΙ Ν. ΝΟΥΛΙΚΑ Ο.Ε. διαθέτει ιδιόκτητο συνεργείο συντήρησης και επισκευής 200 τ.μ., πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018. Ειδικευόμαστε στη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων και του εξοπλισμού μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση και να διατηρούμε ένα εκτεταμένο απόθεμα ανταλλακτικών, που περιλαμβάνει περισσότερους από 3.000 διακριτούς κωδικούς. Η διεύθυνση του συνεργείου και η αποθήκη ανταλλακτικών βρίσκονται στην έδρα μας στον νομό Ημαθίας, στον 5ο χλμ. Ε.Ο. Βέροιας Νάουσας, Βέροια Ημαθίας, Τ.Κ. 59101.

Επιπλέον, η εταιρεία μας διαθέτει τρία κινητά συνεργεία που παρέχουν τεχνική υποστήριξη και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα απευθείας στον τόπο λειτουργίας των μηχανημάτων. Τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με τα απαιτούμενα εργαλεία, ανταλλακτικά και όχημα μεταφοράς, προκειμένου να εξασφαλίσουν άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση για την τεχνική υποστήριξη και αποκατάσταση βλαβών στα μηχανήματα έργου.