DJI_0848

Αρχίσαμε να παράγουμε το δικό μας ρεύμα

Η επιτυχία και η ανάπτυξη της εταιρίας μας βασίζονται στην πώληση, συντήρηση και επισκευή αστικού εξοπλισμού για τη συντήρηση του οδικού δικτύου και στην υπευθυνότητα απέναντι στους εργαζομένους μας και την τοπική κοινωνία.

text

Γι’ αυτό είμαστε πολύ περήφανοι που ο πρώτος μας ηλιακός σταθμός παραγωγής ενέργειας ξεκίνησε να λειτουργεί με επιτυχία. Ο σταθμός ηλιακής ενέργειας βρίσκεται στην στέγη και σε αγροτική γη. Πιστεύουμε ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένα επείγον ζήτημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα και δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης.

text

Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές σηματοδοτεί επίσης τη συμβολή μας στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ο ηλιακός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά περισσότερους από εκατό τόνους ετησίως. Συνήθως η παραγωγή ενός φωτοβολταϊκού συστήματος μεγέθους 1 κιλοβατώρας θα παράγει κατά μέσον όρο 1.500 κιλοβατώρες ετησίως. Αυτή η εκτίμηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η εγκατεστημένη ισχύς του συστήματος, η τοποθεσία του, η περιοχή καιρικών συνθηκών και η απόδοση των φωτοβολταϊκών πάνελ.

text

Αναγνωρίζουμε τον επείγοντα χαρακτήρα της κλιματικής αλλαγής. Γνωρίζουμε ότι τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι η καθοριστική περίοδος για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και ότι πρέπει να διαδραματίσουμε ρόλο σε αυτή την προσπάθεια.

text

Το έργο αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα εμπρός στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας για τη μείωση του κόστους και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στην εποχή που η αειφορία και η ανανεώσιμη ενέργεια κατέχουν κεντρική θέση στην παγκόσμια ατζέντα, η εταιρία μας αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος στον τομέα της παραγωγής δικού της ηλεκτρικού ρεύματος μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων. Αποτελώντας μια κινητήρια δύναμη για την ενεργειακή αυτάρκεια και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, θέτουμε νέα πρότυπα για την ενεργειακή επανάσταση.

text

Ολοκληρώνοντας, η εταιρία ΥΙΟΙ Ν. ΝΟΥΛΙΚΑ Ο.Ε. αναγνωρίζει την ευθύνη της να αφήσει μια κληρονομιά βιώσιμου οικοσυστήματος στις μελλοντικές γενιές. Μέσω της πρωτοποριακής προσέγγισής μας στην παραγωγή δικού μας ηλεκτρικού ρεύματος με φωτοβολταϊκά, είμαστε διατεθειμένοι να προωθήσουμε την ανανεώσιμη ενέργεια και να προσφέρουμε ένα περιβαλλοντικά υπεύθυνο παράδειγμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι μελλοντικές γενιές θα έχουν πρόσβαση σε μια βιώσιμη και καθαρή ενεργειακή πηγή, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στον τομέα της ενέργειας. Η εταιρία μας παραμένει προσηλωμένη στην αναζήτηση καινοτόμων λύσεων για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και τη διαφύλαξη του πλανήτη μας για τις επόμενες γενιές.