DSC00144

Δήμος Θεσσαλονίκης

Πρόσφατα διευρύναμε τη συνεργασία μας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Η εταιρία μας προμήθευσε εκχιονιστικό εξοπλισμό στο νέο ορμητήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Τριανδρίας.

text

Η προμήθεια περιλάμβανε την παράδοση αλατοδιανομέων μοντέλου SHPE και λεπίδων αποχιονισμού μοντέλου HTX, των δύο κορυφαίων κατασκευαστών εκχιονιστικού εξοπλισμού στον κόσμο. Οι αλατοδιανομείς SHPE εφαρμόζουν σε οχήματα τύπου pick up 4×4, χωρητικότητας 570 λίτρων. Έχουν στιβαρή κατασκευή, καθώς ο κάδος είναι κατασκευασμένος από διπλά τοιχώματα πολυαιθυλενίου υψηλής αντοχής (HDPE), το οποίο προστατεύει το εσωτερικό του κάδου. Ταυτόχρονα, αυτό μειώνει το βάρος του σε σύγκριση με άλλα υλικά. Βασικό χαρακτηριστικό τους αποτελεί ότι διαθέτουν ισχυρό σύστημα δόνησης.

text

Οι λεπίδες BOSS HTX μπορούν εύκολα και γρήγορα να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε όχημα όπως οχήματα Pick-up και SUV και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και ισχύ των μεγάλων λεπίδων. Έχουν ισχυρό, ανθεκτικό πλαίσιο και ταυτόχρονα ελαφρύ, κατάλληλο για οχήματα μικρά και ευέλικτα. Οι λεπίδες HTX διαθέτουν σύστημα ανατροπής της λεπίδας για την προστασία του οχήματος και της λεπίδας από ζημιές.

text

Ο αλατοδιανομέας SPHE μπορεί να εγκατασταθεί στο ίδιο φορτηγό με την λεπίδα χιονιού HTX για συνδυαστική δράση απομάκρυνσης του χιονιού και ρίψης άλατος για την διάλυση του πάγου. Ο συνδυασμός των δύο επιτρέπει στα συνεργεία των δήμων να καθαρίσουν ακόμη και τα στενά των πόλεων, πάρκα, πλατείες, και πεζοδρόμια.

Η παράδοση του εκχιονιστικού εξοπλισμού έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κύριου Κώστα Ιακώβου και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για δράσεις Πολιτικής Προστασίας κύριου Βασίλη Μωυσίδη, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, με επίδειξη του εξοπλισμού αποχιονισμού.

text

Στο πλαίσιο της παράδοσης, εκπαιδεύσαμε το αρμόδιο προσωπικό και εστιάσαμε στον σωστό τρόπο χειρισμού και συντήρησης για την εξασφάλιση της μακροζωίας καθώς και της μέγιστης απόδοσης στην πάροδο του χρόνου.

Ένας σημαντικός λόγος που η εταιρεία μας έχει μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά οφείλεται στην εξαιρετική υποστήριξη μετά την πώληση που προσφέρουμε στους πελάτες μας για όλους τους τύπους μηχανημάτων. Διαθέτουμε τρία κινητά συνεργεία, τα οποία μπορούν να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του πελάτη, με τους έμπειρους τεχνικούς μας και να επιλύσουν οποιαδήποτε υπόθεση βλάβης προκύψει. Ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας μας είναι η διαθεσιμότητά μας 24/7 σε όλα τα κρίσιμα ανταλλακτικά στις εγκαταστάσεις μας, στο 5ο χλμ Ε.Ο. Βέροιας – Νάουσας.