2023/02/2

Δήμος Σερρών

Η Noulikas Urban παρέδωσε πέντε υπερσύγχρονα ηλεκτροκίνητα αναρροφητικά χειραμαξίδια εκσυγχρονίζοντας και αναβαθμίζοντας τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Σερρών.

Ο Δήμος Σερρών απέκτησε τα 5 ηλεκτροκίνητα αναρροφητικά χειραμαξίδια μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στα πλαίσια της πρόσκλησης «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».

Πρόκειται για 5 αυτοκινούμενα αναρροφητικά χειραμαξίδια «Aspirik», της εταιρείας Fiorentini SpA, η οποία διαθέτει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και θεωρείται ορόσημο στον τομέα του καθαρισμού γιατί προσφέρει μηχανήματα και εξοπλισμό καθαρισμού ανώτερης ποιότητας.

text

Η παράδοση των νέων αυτοκινούμενων και ευέλικτων χειραμαξιδίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σερρών, κύριου Αλέξανδρου Χρυσάφη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κύριου Παναγιώτη Καρακολίδη, την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 στην Πλατεία Ελευθερίας, του Δήμου Σερρών.

Παράλληλα με την παράδοση, πραγματοποιήθηκε και η εκπαίδευση του αρμόδιου προσωπικού καθαριότητας από τους έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας μας, η οποία αφορούσε τον σωστό τρόπο χειρισμού και συντήρησης των ηλεκτροκίνητων αναρροφητικών χειραμαξιδίων.

text

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων τα τελευταία 30 έτη, χάρη στην άψογη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η οποία διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού. Τα κινητά συνεργεία μας είναι στελεχωμένα από τους άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι επιλύουν τυχόν βλάβες στις εγκαταστάσεις του πελάτη (on-site). Διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών και εξαρτημάτων τα οποία βρίσκονται σε παρακαταθήκη, στην ιδιόκτητη αποθήκη που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας, η παράδοση αυτών καθώς επίσης και η ανταπόκριση του συνεργείου / συντήρησης πραγματοποιείται εντός ελάχιστων ωρών της ίδιας ημέρας, και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, άμεσα.