IMG_7036

Δήμος Αλεξάνδρειας-Παράδοση Εκσκαφέα

Άλλη μία παράδοση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία μας στον Δήμο Αλεξάνδρειας. Πρόσφατα προμηθεύσαμε τον δήμο με έναν εκσκαφέα – φορτωτή CASE παρέχοντας στο Δήμο ένα χρήσιμο εργαλείο για την ολοκλήρωση ποικίλων εργασιών που σχετίζονται με δημοτικά έργα.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας απέκτησε πρόσφατα έναν νέο ελαστικοφόρο εκσκαφέα – φορτωτή CASE από επιχορήγηση του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».

text

Ο τροχοφόρος εκσκαφέας – φορτωτής CASE είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο μηχανήματα που χρησιμοποιείται από τους Δήμους για διάφορες εργασίες. Αυτό το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εύκολη λειτουργία και συντήρηση, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για έργα μεγάλης κλίμακας. Με τη στιβαρή κατασκευή του, ο τροχοφόρος εκσκαφέας-φορτωτής CASE είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε Δήμο που θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά.

text

Η εταιρεία μας πραγματοποίησε εκπαίδευση του αρμόδιου προσωπικού του Δήμου ως μέρος της διαδικασίας παράδοσης. Αυτή η εκπαίδευση σχεδιάστηκε για να διασφαλίσει ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι είχαν πλήρη κατανόηση του τρόπου χρήσης και συντήρησης του εκσκαφέα. Η εκπαίδευση διεξήχθη από τους έμπειρους επαγγελματίες της εταιρίας μας που παρείχαν πρακτικές οδηγίες και εξασφάλισαν ότι όλοι οι συμμετέχοντες είχαν πλήρη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του εκσκαφέα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

text

Η επιτυχία μας στην ελληνική αγορά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άριστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η οποία διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού. Έχουμε κινητά συνεργεία που έρχονται στις εγκαταστάσεις του πελάτη και επιλύουν τυχόν βλάβες. Φροντίζουμε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά να είναι διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις μας, αυτό μας διευκολύνει να παρέχουμε έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας έτσι την ικανοποίηση των πελατών. Επιπλέον, η ομάδα των τεχνικών μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη στο χειρισμό κάθε είδους τεχνικού ζητήματος με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να χτίσουμε μια ισχυρή φήμη στην αγορά ως αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών μετά την πώληση.