DJI_0202

Δήμος Αμυνταίου – Παράδοση Σαρώθρου

Ο Δήμος Αμυνταίου παρέλαβε πρόσφατα ένα νέο αυτοκινούμενο μηχανικό σάρωθρο από την εταιρεία μας, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Ο εν λόγω εξοπλισμός έγινε στα πλαίσια δωρεάς από την εταιρεία ΤΑΡ AG προς τον Δήμο Αμυνταίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων. Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ AG), στοχεύοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, λόγω της διέλευσης του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από τα γεωγραφικά όρια του δήμου, υλοποίησε την δωρεά μηχανημάτων έργου στον Δήμο Αμυνταίου.

text

Το M 60 είναι ένα στιβαρό και αξιόπιστο μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική απόδοση σάρωσης σε κάθε τύπο εδάφους ή περιβάλλοντος. Με μεγάλη χωρητικότητα δεξαμενής απορριμμάτων 6,0 m3, αυτό το μηχάνημα είναι σε θέση να διαχειρίζεται μεγάλους όγκους απορριμμάτων. Εγγυάται τον απόλυτο έλεγχο των λεπτών σωματιδίων, τη μέγιστη παραγωγικότητα και το βέλτιστο κόστος συντήρησης. Αυτό το σάρωθρο έχει σχεδιαστεί για να σαρώνει τόσο αστικές όσο και βιομηχανικές περιοχές, η απόδοση εγγυάται αποτελεσματική λειτουργία. Με αυτό το νέο σάρωθρο, ο Δήμος Αμυνταίου μπορεί πλέον να παρέχει στους πολίτες του υψηλότερη ποιότητα στις υπηρεσίες καθαριότητας.

text

Η εταιρεία μας κατά την παράδοση παρείχε και εκπαίδευση στο αρμόδιο προσωπικό του Δήμου για τον σωστό τρόπο χρήσης και συντήρησης του σαρώθρου. Η εκπαίδευση κάλυψε όλες τις πτυχές χρήσης και συντήρησης του νέου μηχανήματος, από τη βασική λειτουργία μέχρι τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Πιστεύουμε ότι αυτή η εκπαίδευση είναι απαραίτητη για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον νέο εξοπλισμό τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

text

Τα τελευταία 30 χρόνια, εξυπηρετούμε πελάτες στην Ελλάδα με τα κινητά συνεργεία μας και τους άριστα καταρτισμένους τεχνικούς μας. Είμαστε σε θέση να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Αυτό είναι δυνατό λόγω του μεγάλου αριθμού ανταλλακτικών μας που είναι άμεσα διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις μας.