dimos-alexandreias

Δήμος Αλεξάνδρειας – Παράδοση σαρώθρου


Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε πρόσφατα την παράδοση ενός σαρώθρου ενδυναμώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τον εξοπλισμό στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας απέκτησε ένα αναρροφητικό σάρωθρο με πλαίσιο αρθρωτού τύπου. Η προμήθεια του συγκεκριμένου μηχανήματος εξασφαλίστηκε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».
text
Το CV 350 είναι ένα αναρροφητικό σάρωθρο με πλαίσιο αρθρωτού τύπου. Είναι σχεδιασμένο για να καθαρίζει δυσπρόσιτες περιοχές όπως τα κέντρα των πόλεων και όλους εκείνους τους χώρους όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα σάρωθρα με συμπαγές πλαίσιο. Το CV 350 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δέχεται κι άλλου είδους εξαρτήσεις όπως λεπίδα αποχιονισμού, αλατοδιανομέα και χορτοκοπτικό.
text
Μαζί με την παράδοση του σαρώθρου, η οποία συνοδευόταν από τα μεταφρασμένα έντυπα και εγχειρίδια χρήσης στην Ελληνική γλώσσα, πραγματοποιήθηκε και εκπαίδευση στο αρμόδιο προσωπικό. Η εκπαίδευση έγινε από έμπειρους τεχνικούς και αφορούσε τον χειρισμό, την λειτουργία και την συντήρηση του σαρώθρου.
text
Η εταιρεία μας παρέχει υποστήριξη και εκπαίδευση, διασφαλίζοντας ότι τα μηχανήματα των πελατών μας αποδίδουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό και ελαχιστοποιώντας τις ζημιές που μπορεί να προκύψουν.
Τα μηχανήματα μας καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, η οποία εγγυάται την ορθή και αδιάληπτη λειτουργία τους.
Βρισκόμαστε στην ελληνική αγορά εδώ και 30 χρόνια λόγω του άψογου After Sales Service που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας για κάθε είδους εξοπλισμό. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία που επεμβαίνουν με τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας και επιλύουν τυχόν ζημιές στον χώρο του πελάτη (on-site). Η άμεση και επιτυχής επίλυση αυτών των προβλημάτων διασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη διαθεσιμότητα όλων των κρίσιμων ανταλλακτικών στις εγκαταστάσεις μας, στο 5ο χλμ Ε.Ο. Βέροιας – Νάουσας.