dhmos-krwpias-exoplismos-e1674325502783

Δήμος Κρωπίας

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την προμήθεια εκχιονιστικού εξοπλισμού, στον Δήμο Κρωπίας, εκσυγχρονίζοντας και αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό του για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων κατά τους χειμερινούς μήνες.

text

Συγκεκριμένα, η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και περιλάμβανε δύο αλατοδιανομείς SHPE σχεδιασμένους, με εύκολη προσαρμογή, για οχήματα pick-up και μία λεπίδα εκχιονισμού. Οι αλατοδιανομείς που παρέδωσε η εταιρεία μας στο Δήμο Κρωπίας, διαθέτουν ισχυρό σύστημα δόνησης και στιβαρή κατασκευή, χαρακτηριστικά τα οποία εγγυώνται αποτελεσματικότητα και αντοχή στον χρόνο. Επιπλέον, η παράδοση περιλάμβανε μια λεπίδα εκχιονισμού BOSS HTX η οποία μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε όχημα τύπου pick-up.

text

Ως μέρος της διαδικασίας παράδοσης, η εταιρεία μας πραγματοποίησε εκπαίδευση του αρμόδιου προσωπικού που υπέδειξε η Υπηρεσία του Δήμου Κρωπίας, τεχνικούς και χειριστές, η οποία αφορούσε τον σωστό τρόπο χειρισμού, λειτουργίας και συντήρησης του εκχιονιστικού εξοπλισμού.

Η επιτυχία μας στην ελληνική αγορά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άψογη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η οποία διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού. Τα τρία κινητά συνεργεία μας, στελεχωμένα με εξειδικευμένους τεχνικούς, έρχονται στις εγκαταστάσεις του πελάτη για να επιλύσουν οποιαδήποτε βλάβη προκύψει. Ένας βασικός παράγοντας που συνέβαλε στην επιτυχία μας, είναι το γεγονός ότι διατηρούμε διαθεσιμότητα όλων των απαραίτητων ανταλλακτικών στις εγκαταστάσεις μας, στο 5ο χλμ Ε.Ο. Βέροιας – Νάουσας.