DSC08144

Δήμος Θεσσαλονίκης – Παράδοση σαρώθρου

Η Noulikas Urban παρέδωσε ένα προηγμένο σάρωθρο στον Δήμο Θεσσαλονίκης, βελτιώνοντας έτσι την υπηρεσία καθαρισμού του Δήμου.

Ο Δήμος απέκτησε το νέο μηχανικό σάρωθρο από επιχορήγηση του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού»

text

Το M 60 κατασκευάζεται από το Group RCM S.p.A. με έδρα στην Emilia-Romagna της Ιταλίας. Η εμπειρία του κατασκευαστικού οίκου, ο οποίος κατασκευάζει και διανέμει βιομηχανικά και αστικά μηχανήματα καθαρισμού σε όλο τον κόσμο από το 1967, αλλά και το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας εγγυόνται την άψογη και διαχρονική λειτουργία του M 60.

text

Το M 60 αυτοκινούμενο είναι σάρωθρο μηχανικής αναρρόφησης, με χωρητικότητα δεξαμενής απορριμμάτων 6,0 m3 και προσφέρει απόλυτο έλεγχο των λεπτών σωματιδίων, μέγιστη παραγωγικότητα και βέλτιστο κόστος συντήρησης. Αυτό το σάρωθρο έχει σχεδιαστεί για καθαρισμούς τόσο σε αστικά όσο και σε βιομηχανικά περιβάλλοντα.

text

Η Noulikas Urban, στο πλαίσιο της παράδοσης του σαρώθρου στον Δήμο Θεσσαλονίκης, εκτέλεσε την εκπαίδευση του προσωπικού του τμήματος Καθαριότητας με τους έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας μας που παρουσίασαν τον σωστό τρόπο χειρισμού και συντήρησης του σαρώθρου.

text

Ένας από τους λόγους που καταφέραμε να είμαστε επιτυχημένοι στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια είναι η άριστη εξυπηρέτηση πελατών, που διασφαλίζει ότι όλα λειτουργούν ομαλά για πολλά χρόνια μετά την αγορά του εξοπλισμού (After Sales Service). Τα κινητά συνεργεία της εταιρείας μας παρεμβαίνουν με τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς και επιλύουν τυχόν βλάβες στις εγκαταστάσεις του πελάτη (on-site). Είμαστε σε θέση να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα χάρη στη διαθεσιμότητα πληθώρας ανταλλακτικών στις εγκαταστάσεις μας.