m40-1-1.jpg

Μικτό Σύστημα Σάρωσης (Μηχανικό/Αναρροφητικό)

Τα αυτοκινούμενα Σάρωθρα Μ60 και Μ40 διαθέτουν σύστημα σάρωσης αναρρόφησης χρησιμοποιώντας τη μηχανική ισχύ των βουρτσών σε συνδυασμό με ένα ισχυρό σύστημα αναρρόφησης.

Μηχανική Σάρωση

Οι πλαϊνές βούρτσες και η τρίτη εμπρόσθια βούρτσα, μεταφέρουν τα απορρίμματα σε μία μεγάλη κεντρική κυλινδρική βούρτσα, η οποία τα συλλέγει και τα μεταφέρει στον κάδο. Ακόμη και πολύ βαριά και ογκώδη απορρίμματα όπως τούβλα, πέτρες και ξύλα αλλά και λοιπά απορρίμματα τα οποία είναι προσκολλημένα στο οδόστρωμα όπως υπολείμματα φρούτων συλλέγονται με πολύ μεγάλη ευκολία.

Η μεταφορά των απορριμμάτων στον κάδο γίνεται μέσω ενός συνδυασμού οριζόντιου και κάθετου ιμάντα οι οποίοι μεταφέρουν με ευκολία τα απορρίμματα χάρη στη μηχανική ισχύ της κεντρικής βούρτσας.

Αναρροφητική Σάρωση

Το σύστημα αναρρόφησης κατακρατεί τη σκόνη που ανασηκώνεται από το έδαφος. Η αναρρόφηση είναι βελτιστοποιημένη και χάρη στα ευμεγέθη φίλτρα, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση EUnited PM 2.5-10, που διαθέτουν τα Μ60 και Μ40 παρέχουν πλήρη καταστολή των σωματιδίων σκόνης.

Σε αντίθεση με τα αναρροφητικά σάρωθρα, τα οποία πρέπει να ψεκάζουν νερό στο δρόμο για να ελέγξουν τις εκπομπές σκόνης κατά τη διάρκεια των εργασιών καθαρισμού, το σύστημα σάρωσης των Μ60 και Μ40 απαιτεί μικρή ποσότητα νερού, η οποία ψεκάζεται στις βούρτσες.

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του συστήματος αυτού είναι η δυνατότητα λειτουργίας χωρίς τη χρήση νερού όταν οι θερμοκρασίες είναι υπό του μηδενός και η χρήση νερού μπορεί να οδηγήσει σε παγοποίηση του οδοστρώματος και του συστήματος ψεκασμού.