amuntaio-3

Δήμος Αμυνταίου – Παράδοση μηχανημάτων έργου μέσω ΤΑΠ

Η εταιρεία μας ανέλαβε την προμήθεια του Δήμου Αμυνταίου, δύο μηχανήματα, ένα πετρελαιοκίνητο ελαστικοφόρο εκσκαφέα – φορτωτή JCB (εργοστασιακός τύπος JCB 3CX 14H5NΜ), με κίνηση και στους 4 τροχούς, μικτής ισχύος 81kW/110ΗΡ και ένα μηχανικό σάρωθρο MACRO M60 ωφέλιμης χωρητικότητας κάδου απορριμμάτων 6 κ.μ., για τις ανάγκες καθαρισμού δρόμων, πλατειών, πεζοδρόμων, κεντρικών οδών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αμυνταίου.

Ο εν λόγω εξοπλισμός αποτελεί δωρεά  από την εταιρεία Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TransAdriaticPipeline AG – TAP), στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων, στοχεύοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, λόγω της διέλευσης του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από τα γεωγραφικά όρια του δήμου.

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ενισχυθεί ο στόλος με 4 νέα μηχανήματα καθώς και εξοπλισμό αποχιονισμού, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τον υπάρχοντα στόλο συμβάλλοντας καθοριστικά στην αποδοτικότητα των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης αναφερόμενος στην αγορά των οχημάτων ευχαρίστησε θερμά τους υπεύθυνους της εταιρίας TAP για αυτή την δωρεά, λέγοντας ότι η συμβολή της ΤΑΡ είναι σημαντική για την ποιοτική αναβάθμιση του στόλου του Δήμου.

text text