blog-lynx-treca-cetka-cover

Παρουσίαση του συστήματος τρίτης βούρτσας του Lynx

Μια αναβάθμιση που αξίζει να πραγματοποιηθεί από κάθε χρήστη που επιθυμεί να αξιοποιήσει στο έπακρο το σάρωθρό του.

Μια από τις πλέον δημοφιλείς αναβαθμίσεις του σαρώθρου LYNX, το σύστημα τρίτης βούρτσας είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελίες. Πρόκειται για ένα προαιρετικό σύστημα το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί κατά την αρχική συναρμολόγηση του σαρώθρου, ή εναλλακτικά, μπορεί να προστεθεί  στο όχημα σε μεταγενέστερο χρόνο αρκεί το σάρωθρο να διαθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές, ως προς τα υδραυλικά που απαιτούνται, ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί στο πλαίσιο του σαρώθρου. Ταυτόχρονα αυτό σημαίνει ότι το σύστημα τρίτης βούρτσας μπορεί να αφαιρεθεί και να αποθηκευτεί, οποιαδήποτε στιγμή δεν απαιτείται η χρήση του.

Το σύστημα της επιπλέον βούρτσας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες χρήσεις: για αύξηση του μέγιστου μήκους σάρωσης, για την σάρωση δρόμων αλλά και πεζοδρομίων με ένα πέρασμα ενώ η τρίτη πρόσθετη βούρτσα μπορεί να αφαιρεί αγριόχορτα και ξερή λάσπη, σαρώνοντας μπροστά από τις δύο κλασικές βούρτσες. Οι πολλαπλές λειτουργίες του συστήματος της επιπρόσθετης βούρτσας επιτυγχάνονται λόγω της δυνατότητας να επιλεχθεί διαφορετικός τύπος βούρτσας: πρόκειται για την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια γκάμα διαφορετικών βουρτσών, από μια μαλακή βούρτσα με πλαστικές τρίχες, έως την βούρτσα αγριόχορτων, η οποία έχει σκληρές μεταλλικές τρίχες.

Τα χειριστήρια για την πρόσθετη βούρτσα είναι εξαιρετικά απλά και εύχρηστα. Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού οι δύο λεβιέδες που διαθέτει το σάρωθρο στο υποβραχιόνιο αναπροσαρμόζονται από την κλασική λειτουργία με δύο βούρτσες, στον έλεγχο της τρίτης βούρτσας και αντίστροφα. Ο αριστερός λεβιές προσαρμόζει την οριζόντια και την κάθετη θέση της, καθώς το εύρος κίνησης της τρίτης βούρτσας της επιτρέπει να λειτουργεί και στις δύο πλευρές έμπροσθεν του σαρώθρου. Ως προς τον χειρισμό της μια προαιρετική δυνατότητα που παρέχεται είναι η ρύθμιση της υδραυλικής κλίσης της επιπλέον βούρτσας με τον δεξιό λεβιέ.

Το λογισμικό του σαρώθρου LYNX εντοπίζει αυτόματα πότε συνδέεται και πότε αποσυνδέεται το σύστημα τρίτης βούρτσας και προσαρμόζει ανάλογα τις πληροφορίες που εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης, καθώς και όλες τις άλλες απαραίτητες ρυθμίσεις.

text

Κατά τη φάση του σχεδιασμού της δόθηκε μεγάλη προσοχή στην χρηστικότητα και την αντοχή της τρίτης εμπρόσθιας βούρτσας. Η κατασκευή είναι απλή και ταυτοχρόνως στιβαρή, καθώς περιλαμβάνει ελάχιστα μέρη που υπόκεινται σε φθορά. Η τρίτη βούρτσα ως εξάρτημα είναι μια συμπαγής κατασκευή, χωρίς συγχρόνως να παρεμποδίζει τις κινήσεις των δύο βασικών βουρτσών. Όταν αφαιρείται η τρίτη εμπρόσθια βούρτσα ασφαλίζεται γρήγορα στην θέση μεταφοράς της πάνω στο σάρωθρο με την χρήση ενός και μόνο πείρου.

Με τις πολλαπλές χρήσεις και τα άριστης ποιότητας αποτελέσματα που παράγει, το σύστημα τρίτης εμπρόσθιας βούρτσας είναι μια ιδανική αναβάθμιση για τους χρήστες των σαρώθρων LYNX. Δείτε το βίντεο για να παρακολουθήσετε τη λειτουργία του συστήματος τρίτης εμπρόσθιας βούρτσας ενσωματωμένης σε σάρωθρο, σε πραγματικές συνθήκες.

text text texttexttext text text