rasco-lynx

Αναρροφητικό σάρωθρο LYNX

Την Τρίτη στις 08/06/2021, η εταιρεία μας πραγματοποίησε επίδειξη του μηχανήματος αναρροφητικού σαρώθρου χωρητικότητας 2 κυβικών στον Δήμο Κιλελέρ της Λάρισας. Το μηχάνημα της εταιρίας RASCO d.o.o., που αντιπροσωπεύει η Noulikas Urban στην Ελλάδα, ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ο επιθετικός και μοντέρνος σχεδιασμός του εξισορροπεί την προηγμένη αισθητική με τη λειτουργικότητα. Η δύναμή του είναι απαράμιλλη. Μεγιστοποιεί την άνεση για τους χειριστές και είναι το πιο εύχρηστο σάρωθρο για δρόμους και πλατείες. Το LYNX είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των Δήμων του 21ου αιώνα.

Το LYNX είναι ένα αναρροφητικό σάρωθρο χωρητικότητας 2 κυβικών που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ο επιθετικός και μοντέρνος σχεδιασμός του εξισορροπεί την προηγμένη αισθητική με τη λειτουργικότητα. Η δύναμή του είναι απαράμιλλη. Μεγιστοποιεί την άνεση για τους χειριστές και είναι το πιο εύχρηστο σάρωθρο για δρόμους και πλατείες.

Είναι εργοστασίου κατασκευής RASCO d.o.o., γνωστού και αναγνωρισμένου τύπου LYNX και είναι απολύτως καινούριο και πρόσφατης παραγωγής, πολύ προηγμένης τεχνολογίας και σχεδιασμού κατασκευής, κατασκευασμένο με την χρήση δοκιμασμένων και ευφήμως γνωστών υλικών, μηχανισμών και κινητήρων.