img-6164-1

Δήμος Παιονίας – Παράδοση σαρώθρου

Ολοκληρώθηκε από τη Noulikas Urban, η παράδοση ενός υπερσύγχρονου σαρώθρου ενισχύοντας την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παιονίας.

Η προμήθεια αφορά ένα μηχανικό σάρωθρο το οποίο απέκτησε ο Δήμος Παιονίας από επιχορήγηση του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στα πλαίσια της πρόσκλησης «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».

Το M 40 κατασκευάζεται από το Group RCM S.p.A. με έδρα στην Αιμίλια-Ρομάνα στην καρδιά της Ιταλίας. Η εμπειρία του κατασκευαστικού οίκου στην κατασκευή σαρώθρων, η οποία ξεπερνάει το μισό αιώνα, εγγυάται την άρτια και διαχρονική λειτουργία του Μ 40.

Το σάρωθρο M 40 είναι μηχανικής αναρρόφησης, αυτοκινούμενο, τύπου COMPACT. Η χωρητικότητα της δεξαμενής απορριμμάτων αγγίζει τα 4,0m3 και είναι κατασκευασμένο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στην εργασία σάρωσης απορριμμάτων από το δημοτικό οδικό δίκτυο, τις πλατείες, τους πεζόδρομους και γενικά από το αστικό περιβάλλον. Είναι κατάλληλο για τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σαρωτικού έργου ακόμα και σε σημεία με ιδιαίτερη κυκλοφοριακή φόρτιση και με βεβαρημένη ποσότητα απορριμμάτων όπως τις λαϊκές αγορές.

Η εταιρεία μας, Noulikas Urban μαζί με την παράδοση του σαρώθρου, η οποία συνοδευόταν από τα απαραίτητα έντυπα και εγχειρίδια στην Ελληνική γλώσσα, πραγματοποίησε και εκπαίδευση στο προσωπικό που υπέδειξε η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Παιονίας. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από έμπειρους τεχνικούς και αφορούσε τον χειρισμό, την λειτουργία και την συντήρηση του σαρώθρου.

Με την υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία μας καθώς επίσης και την εκπαίδευση, διασφαλίζουμε ότι τα μηχανήματα των πελατών μας αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και μειώνουμε στον ελάχιστο δυνατό βαθμό τις βλάβες που μπορεί να προκύψουν.

Τα μηχανήματα μας καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, η οποία εγγυάται την ορθή και αδιάληπτη λειτουργία τους.

Ένας εκ των βασικότερων λόγων για τους οποίους η εταιρεία μας έχει 30 χρόνια παρουσία στην Ελληνική αγορά είναι το άψογο After Sales Service που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας για κάθε είδους εξοπλισμό. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία τα οποία επεμβαίνουν με τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας και επιλύουν οποιεσδήποτε βλάβες στον χώρο του πελάτη (on-site). Την άμεση και επιτυχή αντιμετώπιση των προβλημάτων διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό και η διαθεσιμότητα όλων των κρίσιμων ανταλλακτικών στις εγκαταστάσεις μας, στο 5ο χλμ Ε.Ο. Βέροιας – Νάουσας.

text text text text