navara-astra

Δήμος Πειραιά

Η εταιρεία μας ανέλαβε την προμήθεια, στον Δήμο Πειραιά, οχτώ νέων οχημάτων πολλαπλών χρήσεων και δέκα δίκυκλων τα οποία κατανεμήθηκαν σε διάφορα τμήματα του Δήμου.

Συγκεκριμένα παραδώσαμε οκτώ οχήματα 4×4, τύπου Pickup, τα οποία διαθέτουν μια σειρά αποσπώμενων κατασκευών, μεταξύ των οποίων λεπίδα εκχιονισμού, αλατοδιανομεά  και πυροσβεστικό συγκρότημα . Τα παραπάνω οχήματα πρόκειται να αξιοποιηθούν σε διάφορες δραστηριότητες του Δήμου που αφορούν σε αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων και καταστροφών, όπως για παράδειγμα εκχιονισμό και πυρόσβεση . Η πολυμορφικότητα και η ευελιξία των εν λόγω οχημάτων επιτρέπει την αξιοποίησή τους τόσο στους κήπους του Δήμου, όσο και από τα συνεργεία και την καθαριότητα. Για αυτόν τον λόγο διατέθηκαν στα τμήματα της καθαριότητας, της οδοποιίας, του ηλεκτροφωτισμού, των κήπων, των σχολικών κτηρίων αλλά ταυτόχρονα, λόγω της πολλαπλότητας τους θα χρησιμοποιηθούν και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, εφόσον κριθεί αναγκαίο. Η αγορά των οχημάτων έγινε στο πλαίσιο της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του στόλου οχημάτων του Δήμου Πειραιά.

Η παράδοση των οχημάτων στην δημοτική αρχή έγινε παρουσία του δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Παναγιώτη Ρέππα, οι οποίοι, αμφότεροι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την απόκτηση των συγκεκριμένων οχημάτων, τόσο ως προς την ποιοτική αναβάθμιση του στόλου του Δήμου, όσο και αναφορικά με την σχέση κόστους-οφέλους της εν λόγω αγοράς.

Ο δήμαρχος Πειραιά, αναφερόμενος στην αγορά των οχημάτων, την χαρακτήρισε επένδυση των χρημάτων των δημοτών, που αποσκοπεί στην βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας από την πλευρά του, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο εκσυγχρονισμός του Δήμου συνεχίζεται, καθώς η συγκεκριμένη αγορά αναβαθμίζει τον στόλο οχημάτων και βελτιώνει τις δυνατότητες του προσωπικού, ως προς την εκτέλεση των εργασιών, που απαιτούνται ώστε ο Δήμος Πειραιά να είναι σε θέση να κερδίζει την «μάχη» της καθημερινότητας.

 

text text

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *