Διαχείριση στόλου με τα συστήματα της Rasco

Με παρουσία στα οδικά δίκτυα περισσότερων από 40 χωρών παγκοσμίως, η Rasco είναι μία εταιρεία που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των χρηστών, επενδύοντας στην καινοτομία και τη τεχνολογία.

Τα προηγμένα συστήματα διαχείρισης στόλου και παρακολούθησης εξοπλισμού, όπως οι μονάδες EPOS για τον έλεγχο της λειτουργίας των αλατοδιανομέων και η εφαρμογή ARMS για τη παρακολούθηση δραστηριοτήτων συντήρησης των οχημάτων, σχεδιάζονται από εξειδικευμένος τεχνικούς και λειτουργούν αποτελεσματικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Μονάδες ελέγχου EPOS:

  1. Βασική Μονάδα Ελέγχου EPOS 5: Διαθέτει οθόνη LCD που απεικονίζει πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του αλατοδιανομέα, όπως τον έλεγχο του κινητήρα και τη δυνατότητα συλλογής και μετάδοσης δεδομένων για τη λειτουργία διάστρωσης.
  2. Προηγμένος Έλεγχος Εξάπλωσης EPOS 10: Η λύση για τους μεγάλους αλατοδιανομείς. Χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα και ευελιξία, και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο αλατοδιανομέα. Περιέχει Bluetooth, Wi-fi και USB, ενώ ακόμα μέσω των θερμικών καμερών που διαθέτει, προσφέρει τέσσερις τύπους λειτουργίας, ανάλογα τη θερμοκρασία του οδοστρώματος, μειώνοντας την κατανάλωση και εξοικονομώντας κόστος.
  3. Απαιτητικός έλεγχος EPOS 30: Αυτόματη διασπορά με βάση την τοποθεσία GPS. Το σύστημα καταγράφει τις προηγούμενες διαδρομές, και σύμφωνα με τις προκαθορισμένες παραμέτρους διασποράς προσαρμόζεται σε σχέση με το πλάτος ή την ασυμμετρία. Με τη μειωμένη παρέμβαση του οδηγού στη διαδικασία της διασποράς αλατιού, διασφαλίζεται η ασφάλεια της οδήγησης, μειώνεται η ανάγκη παρέμβασης του οδηγού, μειώνεται η κατανάλωση και βελτιστοποιείται η απόδοση.

Το κλειδί για τη βελτιστοποίηση των εργασιών είναι η σωστή διαχείριση του λειτουργικού κόστους. Για αυτό η Rasco συστήνει την εφαρμογή παρακολούθησης ARMS, η οποία συλλέγει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μέσω GSM, και προσαρμόζεται στις ανάγκες των χρηστών, για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση τους. Η παρακολούθηση των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο, είναι μέγιστης σημασίας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται, επιτρέπουν την άμεση λήψη αποφάσεων που οδηγεί στη μείωση της κατανάλωσης και τη βελτιστοποίηση των εργασιών σε πραγματικό χρόνο.

Η εφαρμογή ARMS δημιουργεί αναφορές για τα συμπαγή σάρωθρα LYNX και LYNX Charge, παρακολουθώντας στατιστικά στοιχεία για τους χρόνους εργασίας και τον καθαρισμό δρόμων. Ακόμα ενημερώνουν τον χειριστή για την κατάσταση της μπαταρίας, το επίπεδο φόρτισης, την τάση, τη θερμοκρασία καθώς και για πιθανά σφάλματα.

Τέλος, η εφαρμογή παρακολούθησης ARMS φιλοξενεί δεδομένα στο cloud, και έτσι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση, από οποιοδήποτε υπολογιστή, κινητό ή tablet, μέσω internet.

H εταιρεία Noulikas Urban, είναι η μοναδική αντιπρόσωπος της RASCO στην Ελλάδα. Μαζί, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη συντήρηση οχημάτων, με αναβαθμισμένα συστήματα παρακολούθησης και after sales υποστήριξη. Περιηγηθείτε στα μηχανήματα της RASCO και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.