Δήμος Αλεξάνδρειας - Παράδοση σαρώθρου Μ40

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΑΡΩΘΡΟΥ Μ40

Η σταθερή μας συνεργασία με τον Δήμο Αλεξάνδρειας συνεχίζεται. Η Noulikas Urban παρέδωσε στον Δήμο ένα ολοκαίνουριο σάρωθρο που έρχεται να συμπληρώσει τον στόλο των μηχανημάτων συντήρησης και οδοκαθαρισμού.

Το αυτοκινούμενο μηχανικό σάρωθρο Μ40 της Macroclean με δεξαμενή χωρητικότητας 4 κυβικών μέτρων και καθαρό ωφέλιμο φορτίο στα 2.600 kg, είναι ιδανικό για την εκτέλεση βαριών εργασιών στον αστικό και τον βιομηχανικό καθαρισμό. Οι μεγάλες επιφάνειες φίλτρων εξασφαλίζουν λειτουργία χωρίς σκόνη, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Επιπλέον, το Μ40 είναι φιλικό προς το περιβάλλον με χαμηλό κόστος διαχείρισης και κατανάλωσης, καθιστώντας το ένα εύχρηστο εργαλείο για τους Δήμους.

Το τεχνικό προσωπικό της Noulikas Urban βρέθηκε στον χώρο της παράδοσης, με σκοπό να εκπαιδεύσει τους χειριστές του Δήμου σχετικά τις λειτουργίες και την χρήση του σαρώθρου, καθώς και για να τους μεταφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την σωστή λειτουργία και συντήρηση του μηχανήματος.

Δήμος Αλεξάνδρειας - Παράδοση σαρώθρου Μ40 Noulikas Urban - Παράδοση σαρώθρου Μ40 Noulikas Urban - Παράδοση σαρώθρου Μ40 Noulikas Urban - Παράδοση σαρώθρου Μ40 Noulikas Urban - Παράδοση σαρώθρου Μ40 Δήμος Αλεξάνδρειας - Παράδοση σαρώθρου Μ40Δήμος Αλεξάνδρειας - Παράδοση σαρώθρου Μ40